6 julegaveidéer fra Odense Aafart

Vi nærmer os så småt den søde juletid, og du er måske allerede gået i gang med året julegaveindkøb? Står du og mangler inspiration, til hvad du skal give dine kære i julegave? I dette indlæg har vi samlet 6 julegaveidéer, som alle kan købes hos Odense Aafart.

 

Giv et årskort i julegave!

Odense Aafart kunne i efteråret 2022 endelig lancere det længe ventede årskort!

Årskortet giver indehaveren fri adgang til turbåden hele året samt en række ændre lækre rabatter! Årskortet giver nemlig også 15% på
vandcykler og rabat hos Danmarks Jernbanemuseum, H.C. Andersens Museum, Den Fynske Landsby og meget mere. Derudover kan man i hele april og efterårsferien medbringe én gratis gæst i turbåden. Hvis du kender en, der elsker en idyllisk og hyggelig sejltur i smukke omgivelser, så er årskortet den helt perfekte julegave!

Årskortet koster 299 kr. pr. voksen og 229 kr. pr. barn (3-11 år).

Du kan læse meget mere om årskortet her.

 

Giv et gavekort i julegave!

Et gavekort til Odense Aafart er den perfekte løsning, hvis du stadig er i tvivl om, hvad du skal give venner og familie i julegave. Odense Aafart tilbyder et stort udvalg af gavekort, og vi har samlet en oversigt over dem alle herunder.

 

Gavekort til Rundtur på Odense Å

Giv dine kære et uforglemmelig oplevelse med et gavekort til Rundtur på Odense Å, hvor de kan opleve Odenses fine gamle kvarterer
samt den smukke natur rundt om Odense Å. Turen kan kombineres med et besøg i Odense Zoo, skovtur i Fruens Bøge eller et besøg i Den Fynske Landsby.

Når man har nydt nogen hyggelige stunder, kan man med samme billet tage båden tilbage til Munke Mose lidt senere på dagen, hvor der igen er mulighed for at besøge vores kiosk og få en forfriskning.

Et gavekort til Rundtur på Odense Å koster 109 kr. pr. voksen of 79 kr. pr. barn (3-11 år) inkl. sejltur tur/retur og kan købes her.

 

 

 

Gavekort til Musik på Åen

Et gavekort til Musik på Åen er den perfekte julegave, hvis man elsker at sejle op og ned ad Odenses smukke å mens man lytter musik
fra nogle af Danmarks mest elskede musikere!

I 2023 får Odense Aafart besøg af en række fantastiske kunstnere, som kommer og spiller til Musik på Åen. Med et gavekort til Musik på Åen kan man derfor vælge mellem optrædener fra Harpin Wolf & The Black Sheep med Rythm og Blues, John Mogensen Tribute med hyldest til den savnede folkekunstner John Mogensen, Sanne Jam med akustiske numre fra Sanne Salomonsen og Kristian & De Gule Enker, som leverer musik i bedste Kim Larsen-stil.

Et gavekort til Musik på Åen koster 150 kr. inkl. sejltur tur/retur og kan købes her. 

 

Gavekort til Cruises

Med et gavekort til en af Odense Aafarts cruises, kan man skifte terrassen ud med en plads hos Odense Aafart og cruise op og ned af
åen med et iskoldt glas i hånden i fantastisk selskab.

I 2023 kan man vælge mellem to fantastiske og forfriskende cruises, nemlig Gin & Tonic Cruise og Cocktail Cruise.

Man skal være minimum 18 år for at kunne deltage i disse cruises.

Et gavekort til cruises koster 299 kr. inkl. sejltur og drinks og kan købes her.