Turbåde

Book jeres egen båd til foredrag

Som virksomhed har I mulighed for at leje en turbåd, som I kan kombinere med et musikalsk eller fagligt indslag. I kan eksempelvis booke en foredragsholder, der kan underholde eller oplyse jer i forhold til jeres arbejde. I har også mulighed for at arrangere en musikalsk oplevelse, hvor I kan nyde en koncert ombord på båden blandt de smukke omgivelser ved Odense Å.

Har du lyst til at høre mere om det spændende område, vi sejler i, kan du booke et foredrag. Vi samarbejder med Stadsarkivet/Historiens Hus og kan tilbyde 1 times foredrag for kr. 1.500, når du lejer en turbåd.

Sejltur med musik

Tag musik med på turen. Sejturen er i sig selv en dejlig oplevelse, men hvis den bliver krydret med levende musik, får du et arrangement i en anden liga.

Aafarten kan anbefale en håndfuld musikere og orkestre, som altid leverer varen og skaber en god stemning om bord. Om du er til akustisk rock/ pop, jazz, guitar, harmonika eller visesange – så har vi det.

Du kan også leje vores lydanlæg for kr. 500 og sætte din egen musik på.

Sejltur med kaffe og kage

Pris: leje af båd + 60 kr. person for kaffe og kage

Hvis i vælger at Book jeres egen båd, giver det jer også muligheden for at tilkøbe Aafartens kaffe og signaturkage, så kan I nyde Odenses grønne omgivelser ombord på sejlbåden med lidt lækkert til.

Se også