COVID-19 Forholdsregler ved

Odense Aafart COVID-19 Forholdsregler ved Odense Aafart, vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smitte med COVID-19. Vi følger situationen nøje og tilpasser os løbende retningslinjerne. For at jeres besøg ved Odense Aafart bliver så trygt som muligt, bedes I tage hensyn til følgende retningslinjer.

Hvad gør vi?

Afstand

Vi har kraftigt reduceret antallet af passagerer ombord på turbådene, således at der kan holdes god afstand mellem gæsterne ombord. afstandDer er ikke faste pladser ombord, så vi opfordrer jer til at I sætter jer sammen som familie/gruppe og holder god afstand til andre passagerer. Vi sørger for, at der aldrig kommer flere passagerer ombord end at de givne afstandskrav altid kan opretholdes. Måden I sidder på vil derfor muligvis være lidt anderledes end I er vant til.

Afspritning og desinfektion

Turbådene:Afspritning og desinfektion

Der er opstillet spritstandere ved billetsalg og ved ombordstigning på bådene. Sørg for at afspritte dine hænder inden du stiger ombord. Der vil også være sprit tilgængeligt ombord på båden. Bådene bliver rengjort og desinficeret ofte.

Vandcykler:

Der er opstillet spritstandere ved kiosken, hvor vandcyklerne udlejes, samt nede ved vandcyklerne. Sørg for at afspritte inden du stiger ombord. Hver person får udleveret desinfektionsservietter, som kan bruges til at desinficere overflader på vandcyklen.

MundbindMundbind

Vi følger myndighedernes krav til brug af mundbind. Det er for nuværende et krav, at du bærer mundbind ombord på turbådene. Har du glemt at medbringe mundbind, kan du få udleveret et af skipper.

ForsamlingsforbudForsamlingsforbud

Vi følger naturligvis det til enhver tid gældende forsamlingsforbud, og sørger for, at der ikke er flere passagerer ombord end kravene tillader. Hver turbåd er inddelt i 2 zoner.

 

 

 

Hvad kan du gøre?Hvad kan du gøre ?

Du kan spritte dine hænder løbende. Og selvfølgelig undgå håndtryk og holde to meters afstand til alle – så kan vi trygt være sammen. Sørg for at kigge dig for ved fællesarealerne inden ombordstigning, da der ud over gæster til bådene kan være forbipasserende på den offentlige sti. Vent lidt, hvis der er andre.

Kom i god tid – senest 15 min før.

Vi glæder os til at tage imod jer i en tryg atmosfære. Send os gerne en mail på odense@aafart.dk hvis du har yderligere spørgsmål til COVID-19 Forholdsregler ved Odense Aafart.

Se også