COVID-19 forholdsregler ved Odense Aafart

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smitte med COVID-19. Vi følger situationen nøje og tilpasser os løbende retningslinjerne. For at jeres besøg ved Odense Aafart bliver så trygt som muligt, bedes I tage hensyn til følgende retningslinjer.

Turbåde

Vi sejler i turbådene, og der er ikke krav om mundbind ombord. Vi sælger kun et begrænset antal billetter til hver afgang, således at der kan holdes min. 1 meter afstand mellem grupper.
Der er desinfektionsmiddel ombord, og I bedes spritte af inden I stiger ombord.
Vi henstiller ligeledes til, at I holder min 1 meters afstand til andre passagerer.

Vandcykler

Der er åbent for vandcykler og her er der ikke krav om mundbind eller andet, da der max må være 4 personer ombord.

Afstand

Vi har kraftigt reduceret antallet af passagerer ombord på turbådene, således at der kan holdes god afstand mellem gæsterne ombord. Der er ikke faste pladser ombord, så vi opfordrer jer til at I sætter jer sammen som familie/gruppe og holder god afstand til andre passagerer. Vi sørger for, at der aldrig kommer flere passagerer ombord end at de givne afstandskrav altid kan opretholdes. Måden I sidder på vil derfor muligvis være lidt anderledes end I er vant til.

Afstand

Mundbind

Der er er ikke krav om mundbind ombord på turbådene eller vandcyklerne.

Forsamlingsforbud

Det udendørs forsamlingsforbud er pt. på 50 personer. Vi har begrænset antallet af passagerer ombord, så vi vil ikke på noget tidspunkt overstige dette antal.

Lejer I jeres egen turbåd må I være op til det antal som er tilladt ift. det udendørs forsamlingsforbud.

Mundbind

Sprit:

Turbådene:

Der er opstillet spritstandere ved billetsalg og ved ombordstigning på bådene. Sørg for at afspritte dine hænder inden du stiger ombord. Der er sprit tilgængeligt ombord på båden. Bådene bliver ofte rengjort.

Vandcykler:

Der er opstillet spritstandere ved kiosken, hvor vandcyklerne udlejes, samt nede ved vandcyklerne. Sørg for at afspritte inden du stiger ombord. Hver person får udleveret desinfektionsservietter, som bruges til desinficering af overflader på vandcyklerne.

Afspritning

Hvad kan du gøre?

Du kan spritte dine hænder løbende. Og selvfølgelig undgå håndtryk og holde en meters afstand til alle – så kan vi trygt være sammen. Sørg for at kigge dig for ved fællesarealerne inden ombordstigning, da der ud over gæster til bådene kan være forbipasserende på den offentlige sti. Vent lidt, hvis der er andre.

Kom i god tid – senest 15 min før.

Vi glæder os til at tage imod jer i en tryg atmosfære. Send os gerne en mail på odense@aafart.dk hvis du har yderligere spørgsmål til COVID-19 Forholdsregler ved Odense Aafart.

hvad kan du gøre

Se også