COVID-19 forholdsregler ved Odense Aafart

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger for at undgå smitte med COVID-19. Vi følger situationen nøje og tilpasser os løbende retningslinjerne. For at jeres besøg ved Odense Aafart bliver så trygt som muligt, bedes I tage hensyn til følgende retningslinjer.

Turbåde

Vi sejler i turbådene, og der er ikke krav om mundbind ombord.

Der er desinfektionsmiddel ombord, og I bedes spritte af inden I stiger ombord.

Vandcykler

Der er er mulighed for at spritte af ved vores kiosk/billetsalg inden ombordstigning. I har mulighed for at få udleveret desinfektionsservietter til aftørring af vandcyklen. Spørg efter dette i forbindelse med udlejning.

Afstand

Mundbind

Der er er ikke krav om mundbind ombord på turbådene eller vandcyklerne.

Mundbind

Sprit:

Turbådene:

Der er opstillet spritstandere ved billetsalg og ved ombordstigning på bådene. Sørg for at afspritte dine hænder inden du stiger ombord. Der er sprit tilgængeligt ombord på båden. Bådene bliver ofte rengjort.

Vandcykler:

Der er opstillet spritstandere ved kiosken, hvor vandcyklerne udlejes, samt nede ved vandcyklerne. Sørg for at afspritte inden du stiger ombord. Det er muligt at få udleveret desinfektionsservietter, som bruges til desinficering af overflader på vandcyklerne.

Afspritning

Hvad kan du gøre?

Du kan spritte dine hænder løbende. Og selvfølgelig undgå håndtryk og holde en meters afstand til alle – så kan vi trygt være sammen. Sørg for at kigge dig for ved fællesarealerne inden ombordstigning, da der ud over gæster til bådene kan være forbipasserende på den offentlige sti. Vent lidt, hvis der er andre.

Kom i god tid – senest 15 min før.

Vi glæder os til at tage imod jer i en tryg atmosfære. Send os gerne en mail på odense@aafart.dk hvis du har yderligere spørgsmål til COVID-19 Forholdsregler ved Odense Aafart.

hvad kan du gøre