Portvinsmagning ved Odense Aafart

Portvinsmagning ved Odense Aafart

Odense Aafart byder endnu en gang velkommen til en vidunderlig aften med portvinsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin.

Odense Aafart inviterer i samarbejde med H.J. Hansen Vin til endnu en lækker portvinssmagning på Odense Å. Her har du rig mulighed for at udvide din portvinshorisont, og I vil gå fra aftenen med en helt ny viden om portvinen. Portvin nemlig ikke bare portvin.

Der findes et hav af forskellige stilarter, hvor både lagring og alder har en meget stor betydning for portvinens karakteristiske smag. På denne tur kan I få øjnene op for nogle af de absolut bedste portvine fra de bedste portvinsproducenter. Vi skal smage de forskellige portvine i Riedel glas, der er skabt til at fremme de helt rigtige noter i smagen. Som noget nyt kan I også tage glassene med hjem efterfølgende. På den måde kan I også det fulde ud af portvinen derhjemme.

Brænder du inde med nogle spørgsmål til portvinens verden, har I rig mulighed for at stille dem til en ekspert i portvin. Undervejs på turen vil der også blive forklaret og fortalt om de forskellige portvine. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af vinene.

 

Praktiske informationer

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Husk! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.  Pris er 395 kr. pr. person

 

Vedr. gavekort

Dette arrangement afvikles og afholdes af HJ Hansen, og billetterne sælges direkte igennem HJ Hansen. Odense Aafarts gavekort er derfor ikke gyldige til dette event

 

Har du interesse for lækker vin, spændende drikke og smukke aftner på Odense Aafart? Så anbefaler vi, at kigge på alle vores vinsmagninger i 2022 lige her.