Jazz på Åen

Jazz på Åen har været en fast tradition gennem tre årtier, og mange af vores gæster nyder jazz om bord på båden år efter år. I år har vi allieret os med nogle unge musikere fra Syddansk Musikkonservatorium, som vil spille jazznumre fra den amerikanske sangskat, der med garanti vil sørge for god stemning.

Køb billet til Jazz på Åen her

 

Hør jazz hver lørdag i sommerferien

Hver lørdag i perioden d. 7. juli til 11. august er der Jazz på Åen på afgangene fra Munke Mose kl. 12, 13 og 14, hvor jazzmusikerne spiller under hele turen. 

 


Praktiske oplysninger om Jazz på Åen

Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 120 kr. pr. person.

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på jazzturene.

Jazz på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Købte billetter refunderes ikke.

Jazz-båden stopper ikke ved Zoologisk Have.

Båden sejler retur til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30 

Fra klokken 14-17 i samme periode er der Jazz på Carlslund. En oplagt mulighed for at få jazzen endnu mere ind under huden og forlænge jazzoplevelsen. Se mere på Carlslunds hjemmeside. Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk