Ølsmagninger på Åen

I 2019 afholder vi 4 unikke ølsmagninger på Åen i samarbejde med Albani. 

 

Øl og snack på Åen 

Fredag d. 16. maj kl. 19.00-ca. 20.30

Så er vi tilbage med de Aafartens populære ølsmagninger, og vi starter ud med sæsonens første ølsmagning med ekspertise fra Anarkist Beer & Food Lab.

Det kan være vanskeligt at gennemskue, hvilken øl passer til hvilken mad? Og hvilken mad passer til hvilken øl? Men det vil Daniel Hasselstrøm og Mick Mehl fra Anarkist Beer & Food lab lave om på!

Tag med en tur på åen, hvor Daniel Hasselstrøm og Mick Mehl vil guide os gennem alle smagsoplevelser, når vi bevæger os ind i øllets og madens mange spændende muligheder. Der vil naturligvis være mulighed for at smage en masse forskellige øl - samt en masse snacks og ”hapsere”.

Billetterne koster 199 kr. pr. stk.


Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Køb billet til Øl og snack på Åen her
 

 

Beerbattle på Odense Å

Fredag d. 14. juni kl. 19.00-ca. 20.30

Hvad kendetegner en god øl, og kan man smage forskel?

Stig ombord på båden og få svaret, når vi inviterer brygmestrene Eddie Szweda og Anders Kissmeyer til en battle omkring ”Den gode øl”. De vil hver især præsentere 3 øl, som du selvfølgelig får lov til at smage, sammenligne og diskutere.

Der vil både være noget for både ølkendere, og folk som bare godt kan lide øl, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om øllene og øl generelt. Til sidst skal vi smage de to brygmestres ”Co-brew”, som brygges her i foråret på Theodor Schiøtz Brewing Co.

Det bliver både hyggeligt og lærerigt, og måske finder du endda din nye yndlingsøl.

Billetterne koster 199,-

Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Køb billet til Beerbattle på Åen her
 

Øl og vin battle

Fredag d. 23. august kl. 19.00-ca. 20.30

Er du klar til at blive udfordret på både smag og viden?

Vin og øl har både et historisk og kulturelt element i sig, og begge drikke indeholder en symbolsk betydning. Men hvad er bedst, øl eller vin - og i hvilken sammenhæng?

Det skal vi prøve at finde ud af, når to verdener: repræsenteret ved ølsommelier, Jakob Højager Romby fra Theodor Schiøtz Brewing Co og souschef i H.J. Hansen Odense, Frank Rosenly Ravn mødes. Hver især vil de battle på vegne af hver deres drik - og vil derudover også fortælle om, hvordan øl og vin passer ind i forskellige sammenhænge.

Tag på en spændende tur ned ad åen, hvor du selvfølgelig får mulighed for at smage både vin og øl, stille spørgsmål og deltage i diskussionen. Det bliver en sjov og lærerig tur ind i øllens og vinens verden - for det er ikke helt ligegyldigt, om du serverer øl eller vin for dine gæster.

Billetterne koster 249,- stk, og kan købes online.

Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Køb billet til Øl og vin battle her
 

Fynske øl 

Fredag d. 6. september kl. 19.00-ca. 20.30

Hvordan er fynske øl anderledes end alle andre øl?

Det vil lokalformand for DØE Klaus Rehkoppf og Jesper Larsen fra Theodor Schiøtz Brewing Co give deres bud, hvor de samtidig vil guide dig ind i det fynske øl-mekka. Der findes nemlig et hav lækre bryggerier på Fyn, her kan blandt bryggerier fra Refsvindinge, Midtfyns Bryghus og Ørbæk nævnes.

Det bliver en spændende samtale om det helt særlige ved de fynske øl, og du får selvfølgelig lov til at smage på det hele. Tag med på åen og få udvidet din øl-horisont – måske finder du endda din nye yndlingsøl.

Billetterne koster 199 kr,- stk, og kan købes online.

Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Køb billet til Fynske øl her
 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk