Opera på Åen 

At lytte til operasangere, mens man sejler på Odense Å og oplever den skønne natur samtidig, er en fantastisk og rørende oplevelse.

Søndag d. 25. august kl. 17-19

Odense Aafart inviterer i samarbejde med Den Fynske Opera til Opera På Åen 2019.

Dette samarbejde udvides nu og man kan i år opleve ’Opera på Åen’ i en længere og mere publikumsinddragende version, hvor musik og natur går i ét. Der vil være flere overraskelser i vente, når der sejles fra Munke Mose til Fruens Bøge, hvor der undervejs vil gøres stop med små musikalske twists. Med udvidelse af konceptet, betyder det også, at turen i år vil vare to timer, fremfor en time de tidligere år. På turen vil der også blive serveret vin, så der er lidt lækkert forfriskning, når der sejles af sted på Odense Å.

Billetpris er 229 pr. stk.

Vi mødes ved billetsalg 15 min. før afgang.

Køb billet til Opera på Åen her

 

 

Det siger gæsterne om Opera på Åen 

"Jeg blev inviteret til Opera på Åen, og da jeg er fast publikum ved Opera på Engen, var det et arrangement, som jeg syntes lød som både sympatisk og hyggeligt. Og jeg blev ikke skuffet – tværtimod. De fantastiske sangere formåede at holde en levende interaktion med publikum hele vejen igennem, og det er lidt anderledes end ved en mere traditionel operaoplevelse. Det hele gik op i en højere enhed den søndag i august: Solen skinnede, åen og naturen viste sig fra sin smukkeste side og stemningen var bare helt i top.

Det var en skøn, skøn eftermiddag, som bare gav lyst til at høre mere. Jeg vil anbefale det til alle, også dem, der er "nybegyndere indenfor opera". Jeg havde min mand med, som aldrig har hørt opera før, og han var meget begejstret. Det er en overskuelig måde at blive introduceret til opera på: Du hører de populære musikstykker, og du oplever det  i små doser – nemlig den time en sejltur op og ned ad åen varer."

Lone Weidemann, marketingkoordinator ved Odense Bys Museer

 

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk