TILBAGE

Bobler på Odense Å

Forstil dig en lun sommeraften med god stemning, fantastisk selskab og en hel aften med fokus på bobler. Odense Aafart og H.J. Hansen Vin skaber vi rammerne for denne aften og dit eneste job er at dukke op, suge til dig af information og nyde aftenen.

Odense Aafart og H.J. Hansen Vin byder vi på en dejlig aften i boblernes tegn. Vi dykker ned i det sprudlende univers og smager på en række forskellige mousserende vine. Turen bliver som altid kommenteret af en ekspert, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige mousserende vine. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af boblerne.

Mousserende vin er fremstillet ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. Den mest kendte mousserende vin er en fransk champagne – men om I får lov til at smage lige præcis sådan en mousserende vin kan vi endnu ikke afsløre – men ét er sikkert: vi lover jer, at jeres smagsløg bliver forkælet med skønne bobler.

Tag med ud på en hyggelig aftentur ned ad Odense Å og forkæl dig selv med et glas lækre bobler i smukke omgivelser mens vores ekspert fortæller og guider jer gennem aftenen.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Som alternativ til dette event kan vi foreslå vores hvidvinssmagning eller champagne- og boblesmagning hhv. den 12. juni og den 19. juni 2020.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 17/07/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også