TILBAGE

Bordeaux smagning på Odense Å

Vil du med på en tur til et af verdens mest populære vindistrikter? Så kom og oplev en fransk aften i turbåden med Odense Aafart når vi afholder bordeaux smagning på Odense Å.

Den 7. maj 2020 sejler Odense Aafart ned ad Odense Å og har fået selskab af H.J. Hansen Vin ombord som vil på bedste vis guide os gennem en smagning med bordeauxvine.
Bordeauxvine kommer fra Bordeaux som ligger i Frankrig. Området omkring Bordeaux er verdens største producent af kvalitetsvin og har samtidig et vinareal på 105.000 ha. I alt fremstiller 13.000 vindyrkere cirka 650 mio. flasker om året hvilket er en fjerdele af al fransk vin med appellation d’origine contrôlée. Hvis du har lyst til at orientere dig lidt mere om bordeauxvinen kan du læse mere her.

På turen smager vi på et udvalg af klassiske vine fra både højre- og venstrebredden af distriktet. Turen er ledsaget af en ekspert fra H.J. Hansen Vin som vil dele ud af sin store viden, og som altid er skarp på alt fra druer til servering af bordeauxvine. Tag med på en lærerig og hyggelig tur på Odense Å og bliv klogere på vinene fra det klassiske vindistrikt, uanset om du er vinkender eller nybegynder.

Billetterne skal købes online og såfremt der skulle være flere i restslag på dagen sælges de i kiosken ved Munke Mose. Vi mødes  15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg som findes på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Turen varer ca. 1,5 time.

Hvis I interesserer jer for vinenes verden og gerne vil opleve andet end bordeaux smagningen kan vi anbefale jer at læse om vores portvinsmagning eller magnumsmagning som finder sted i løbet af sommeren 2020.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 07/05/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også