TILBAGE

Bourgognesmagning

Sted

Filosofgangen 30B, 5000 Odense

Pris

299.-

Hvornår

kl. 19:00, 20:30
d. 12. juni 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Bourgognesmagning på Odense Å

I samarbejde med Bichel, inviterer Odense Aafart på endnu en skøn bourgognesmagning på byens vidunderlige å. Denne gang går turen til Frankrig – nærmere bestemt Bourgogne. I vil på denne tur blive guidet igennem de forskellige vine af Bichels eksperter. De vil med deres store viden, klæde jer på, så I kan træffe de rigtige valg, når I skal vælge vin til de dejlige sommeraftener. Aftener som denne er altid helt særlige, fordi dansk sommer og rigtig god vin går hånd i hånd.

På turen vil du få en enestående mulighed for at smage dig vej gennem det verdenskendte Bourgogne vinområde. Bourgogne har gennem årene slået sig fast som et vinparadis for alle, som ønsker at begive sig ud i et af verdens ultimative vinoplevelser. Bourgogne har især druetyperne Pinot Noir og Chardonnay som referencepunkt, hvilket man også vil få lov til at smage på turen.
I løbet af arrangementet, får I selvfølgelig lov til at stille spørgsmål.

Har I lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der et link til deres hjemmeside her, hvor I kan læse mere og har mulighed for at købe nogle af deres produkter.

Det Praktiske

Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30.
Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder os til at se jer til et smagfuldt og indholdsrigt event!

Kan I ikke få nok af smagninger? Så holder vi flere smagninger i løbet af sommeren og sensommeren. Her afholder vi både Champagneskole, Pinot Noir Verden Rundt, Smag På Toscana og På vintur til Rhône. Disse smagninger er også i samarbejde med Bichel, hvor I vil blive guidet af deres eksperter.

Se også