TILBAGE

Cadenhead’s Whiskysmagning på Åen

Cadenhead's whiskysmagning

I samarbejde med Cadenhead’s Whisky shop inviterer Odense Aafart til en ægte skotsk whiskysmagning på Odense Å.

Cadenhead’s Whisky Shop m/Angus og Kiss King vil sørge for en ægte skotsk stemning ombord.

På denne whiskysmagning vil I blive ført gennem 6 af Skotlands whiskyområder med super dejlig Single Malt, flere vil være Cask Strength. Lige så mange forskellige typer af whisky, der findes, lige så mange forskellige smagsnoter, nuancer og farver kan du finde. Heldigvis kan du på denne whiskysmagning blive meget klogere på, hvad whisky er for en drik, og vi lover, at der også vil blive fortalt sjove historier og anekdoter på sejlturen.

Undervejs vil der blive fortalt lidt historier omkring de forskellige destillerier og der vil også være forklaring på whiskyfremstilling- lagring m.m. – på et niveau hvor alle kan følge med.
Når vi går i land ved Fruens Bøge, skal I glæde jer til en ganske særlig whisky, mens I får mulighed for at strække benene under de smukke bøgetræer.

Smagningerne på Odense Å er efterhånden blevet et stort tilløbsstykke, og er meget populære. Dette er der ikke noget at sige til, for en mere idyllisk setting findes vist ikke. Dette bliver uden tvivl en whiskysmagning, I ikke kommer til at glemme.

Cadenhead’s glæder sig til at se jer og præsentere jer for deres kvalitets whisky, som kun kan købes 9 steder i Europa.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Læs mere om Cadenhead’s her

Se også alle vores andre spændende smagninger her

Hvornår


d. 05/09/2020

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også