TILBAGE

Champagne & bobler på Odense Å

”Jeg drikker Champagne, når jeg er glad, og når jeg er ked af det” – en gammel, men eviggyldig sætning. Det er altid det rigtige tidspunkt for bobler, uanset om man skal fejre noget, eller bare vil peppe en ‘almindelig hverdag’. ✨ .. og lige præcis derfor kan Odense Aafart invitere til Champagne & bobler smagning på Odense Å denne sommer.

 
 
I samarbejde med Bichel Vine inviterer Odense Aafart til en festlig og fornøjelig aften i boblernes tegn! I bund og grund er historien om Champagne også historien om aldrig at give op – hvordan det franske vinområde ændrede sig fra at producere og sælge sur vin til lave priser til i dag at være verdens rigeste og mest eftertragtede vinområde. Men der findes bestemt også en række gode bud på lækre bobler i resten af verdenen.
 
Vi skal denne aften smage et skønt udbud af bobler – fra Østrigs bedste mousserende over sulfitfri Alsacebobler til toppen af kransekagen – den ægte Champagne. Og selvfølgelig skal vi også have en god snak om, hvorfor Champagne er så speciel, og om der måske er bobler fra andre områder, der efterhånden kan give kamp til stregen! Til Champagnen hører der sig selvfølgelig også ægte kaviar, som vi også skal have en smagsprøve på.
Billetsalget foregår online og vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.
Turen vil vare ca. 1,5 time.
Som alternativ til dette event kan vi foreslå vores bobler på åen, hvor vi serverer mousserende vine eller vores hvidvinssmagning.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 12/06/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

295,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også