TILBAGE

Champagneskole

Sted

Filosofgangen 30B, 5000 Odense

Pris

299.-

Hvornår

kl. 19:00, 20:30
d. 1. maj 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Tag med på lærerig champagnesmagning

I samarbejde med Bichel Vine inviterer Odense Aafart til en festlig og fornøjelig champagnesmagning. Her vil en ekspert fra Bichel gøre jer klogere på alt omkring og bag de skønne bobler. Samtidig med at eksperten fortæller om champagnerne, bliver I sejlet ned af idylliske Odense Å. Her vil I have fri mulighed for at se jer omkring fra båden, og opleve Odenses natur fra et smukt perspektiv.

På champagnesmagningen vil I både lære alt omkring de skønne champagner, og samtidig få lov til at smage på lækre mousserende vine og champagner. På dette skønne event lærer I blandt andet om ¨degorgering¨, og hvordan bobler egentlig kommer i en champagne. I får viden om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen deraf.
Mens I får serveret en masse brugbar viden, vil I samtidig få skænket 6 forskellige mousserende vine, heraf mindst 3 champagner, hvilke alle er særligt udvalgt.
På turen vil det også være muligt at få besvaret sine spørgsmål, og få stillet din nysgerrighed indenfor champagnens verden.

Har I lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der et link til deres hjemmeside her, hvor I kan læse mere og har mulighed for at købe nogle af deres produkter.

Det praktiske

Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30. Prisen er 299 kr. pr. person.
Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder os til at se jer til en mindeværdig og skøn aften.

Kan I ikke få nok af smagninger? Så holder vi flere smagninger i løbet af sommeren og sensommeren. Her afholder vi både Bourgognesmagning, Pinot Noir Verden Rundt, Smag På Toscana og På Vintur Til Rhône. Disse smagninger er også i samarbejde med Bichel, hvor I vil blive guidet af deres eksperter.

Se også