TILBAGE

Chokolade på Åen

Kan du heller ikke modstå fristelsen af chokolade? 🍫 Så er du hermed inviteret til Chokolade på Åen, hvor vi vil byde på et væld af kager, anretninger og søde sager.

Vi byder på en overflod af chokolade i alt fra luksuslagkager, fromagekager, cheesecakes, cupcakes, fyldte chokolader og meget mere. Alle afskygningerne af chokolade vil være repræsenteret: mørk chokolade, lys chokolade, hvid chokolade og Ruby som er en af de nyeste trends inden for chokolade som især skiller sig ud med sin lyserøde farve og har en let syrlig smag med søge og naturlige noter af bær.

Vi lover at der bliver mulighed for at smage noget for enhver smag og I vil umuligt gå sultne fra båden. Vi sørger for de fineste, hyggeligste og mest lækre rammer for dagen – alt I skal gøre er udelukkende at medbringe den gode appetit og jeres fantastiske humør mens turbåden sejler jer ned gennem Odense Å mens i nyder herlighederne.

Alle kagerne er kreeret af den autodidakte konditor, Lone Ebdrup, som har mere end 25 års erfaring som kagebager. I 2016 deltog Lone som medvirkende i ”Kagekampen” på Kanal 5, og siden har hun gjort kærligheden til kagerne og konditorfaget til sin levevej. Se Lones hjemmeside her for andre lækre kager mv.

Hele herligheden koster 299,- pr. person og er inkl: sejltur (tur/retur), kaffe, te og kage ad libitum.

Billetsalget foregår online og vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg, Filosofgangen 30B 5000 Odense.

Leder du efter andre events til den søde tand? Så tjek eventet om det store kagebord ud som finder sted i slutningen af maj 2020.

Hvornår

kl. 14:00- 16:00
d. 29/08/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

299,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også