Det Store Kagebord på Åen

Søndag d. 26. maj kl. 14-16

Trænger din søde tand til lidt forkælelse? Så er du hermed inviteret med, når Konditori Kagedåsen og Odense Aafart inviterer til en dag i kagernes tegn. Vi starter ombord på båden, hvor der bliver serveret en glas mousserende vin som velkomstglas. Når vi ankommer til Fruens Bøge, er det store kagebord dækket op i form af en lækker buffet med en alverdens velsmagende kager, hvor den står på ren picnichygge i det grønne med tæpper, te, kaffe og kage.

Så tag familien og vennerne under armen og lad dig forføre af de skønne kager, spis til du revner og slå derefter mave under de smukke trækroner.
Hele herligheden inkl. sejltur, kaffe, te og kage ad libitum, koster kun 299. Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Om Konditori Kagedåsen
Konditori Kagedåsen holder normalt til i Brandts Passage. Indehaver Lone Ebdrup har lavet kager i mange år, og da hun for 4 år siden medvirkede i "Kagekampen" på Kanal 5 fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Kagedåsen er nøgleordene kvalitet, service, hygge og nærvær. Alt tilberedes med kærlighed og gode råvarer. Konditoriet er ren retro med hvide duge, blondegardiner, kopper og tallerkner i porcelæn og så serveres der med et smil ved bordene. Og når vejret er til udendørs servering, er der en duft af Korsbæk i Passagen.

 

Køb billet til Det Store Kagebord på Åen her

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk