TILBAGE

Det Store Kagebord på Odense Å

Vi gentager succesen fra sidste år, hvor billetterne blev revet væk – og derfor vil vi igen i år gerne invitere til Det Store Kagebord på Odense Å.🧁

Turen starter ved Odense Aafart i Munke Mose, hvor vi serverer en velkomstdrink, og herefter sejler vi den hyggelige tur ud til Fruens Bøge. Her vil der vente et overdådigt kagebord med alt det kage, som hjertet kan begære: trelagsluksus-lagkager, fromagekager, cheesecakes, cupcakes og mange andre anretninger – og du kan selvfølgelig få lov til at smage på det hele! Slå dig ned på de hyggeligste picnictæpper, spis kage til du revner og slå mave under bøgetræerne inden vi igen sejler tilbage til Munke Mose. Til Det Store Kagebord vil det være noget for enhver smag og vi lover, at du absolut ikke vil gå sulten hjem – tværtimod.

Alle kagerne er kreeret af den autodidakte konditor Lone Ebdrup, som har mere end 25 års erfaring som kagebager. I 2016 deltog Lone som medvirkende i ”Kagekampen” på Kanal 5, og siden har hun gjort kærligheden til kagerne og konditorfaget til sin levevej. Se eventuelt Lones hjemmeside her for andre lækre kager mv.

Hele herligheden koster 299,- pr. person og er inkl: sejltur til Fruens Bøge og retur til Munke Mose, kaffe, te og kage ad libitum.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg, Filosofgangen 30B 5000 Odense.

Som nævnt blev billetterne revet væk sidste år – så tøv ikke med at køb jeres billet til 2020’s Det Store Kagebord!

Hvis du leder efter andre events til den søde tand kan vi anbefale at tjekke Chokolade på Åen ud hvor vi serverer chokolade i alle afskygninger. Alt til denne herlighed er også lavet af Lone.

Hvornår

kl. 14:00- 16:00
d. 13/06/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

299,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også