English Afternoon Tea på Åen

Søndag d. 27. maj kl. 14.00-ca. 16.00

Er du anglofil eller elsker du hyggelige teselskaber, så er dette en oplevelse, du ikke må gå glip af, når Odense Aafart inviterer til English Afternoon Tea i samarbejde med Konditori Kagedåsen.

Afternoon Tea er et gammelt og traditionsbundet koncept, der stammer fra 1800tallets England. Her blev middagen serveret relativt sent for landets overklasse, og der blev derfor behov for et lille ekstra måltid mellem frokost og middag.
Du har nu mulighed for at opleve dette helt særlige teselskab, og du behøver hverken være medlem af den engelske overklasse eller tage hele vejen til England.

Vi starter på båden, hvor vi nyder et glas mousserende vin og hjemmelavede fyldte chokolader. Når vi ankommer til Fruens Bøge, er der dækket op med hvide duge og porcelæn under de smukke bøgetræer, og her bliver der serveret en overdådig anretning bestående af små sandwiches, scones med hjemmelavet marmelade og lemoncurd, ginger crackers og udvalgte konditorkager. Kaffe og te er naturligvis ad libitum.
Så tag afsted med din kæreste, venner eller familie og forkæl jer selv med denne helt særlige oplevelse.

Hele herligheden koster blot 299 kr. inkl. sejltur og Afternoon Tea. Der er begrænset antal pladser, så køb din billet allerede nu. Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.


Køb billet til English Afternoon Tea her

 

 

Om Konditori Kagedåsen
Konditori Kagedåsen holder normalt til i Brandts Passage. Indehaver Lone Ebdrup har lavet kager i mange år, og da hun for 4 år siden medvirkede i "Kagekampen" på Kanal 5 fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Kagedåsen er nøgleordene kvalitet, service, hygge og nærvær. Alt tilberedes med kærlighed og gode råvarer. Konditoriet er ren retro med hvide duge, blondegardiner, kopper og tallerkner i porcelæn og så serveres der med et smil ved bordene. Og når vejret er til udendørs servering, er der en duft af Korsbæk i Passagen.

 


Praktisk information om English Afternoon Tea på Åen

Pris:
Hele herligheden koster blot 299 kr. inkl. sejltur og Afternoon Tea. Der er begrænset antal pladser, så køb din billet allerede nu

Hvor og hvornår:
Søndag d. 27. maj kl. 14.00-ca. 16.00
Vi mødes ved Odense Aafart kl 13.45, Filosofgangen 30, 5000 Odense C

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at henvende dig til Lone Ebdrup, Konditori Kagedåsen, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk