TILBAGE

Eventyr på Åen

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

99,- for børn (0-11 år)
129,- for voksne.

Hvornår

kl. 14:00
d. 14. juli 2021

kl. 14:00
d. 15. juli 2021

kl. 14:00
d. 16. juli 2021

kl. 14:00
d. 19. juli 2021

+ Vis flere datoer- Se færre datoer

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Endnu engang byder Odense Aafart velkommen til Eventyr på Åen. I år finder det sted hver mandag til fredag i perioden d. 28. juni til 6. august med afgang kl. 14:00.

Eventyr på Åen er henvendt til både voksne og børn som ønsker at opleve både H.C. Andersens eventyr og en tur med Aafarten på en helt anderledes måde.

Båden sejler fra kaj med H.C. Andersen om bord i skikkelse af skuespilleren Torben Iversen. Han fortæller en række af de kendte og elskede eventyr, og samtidig kan I opleve eventyrerne fremført af levende skuespillere på bredden. På den måde bliver sejlturen op ad Odense Å til en eventyrlig rejse gennem en masse små tableauer, som bringer H.C. Andersens eventyr til live.

Det er i særdeleshed en anderledes, eventyrlig og hyggelig oplevelse for hele familien og sidste år var det en kæmpe stor success hos alle som var med ombord på disse afgange.

Turen koster kr. 99 for børn (0-11 år) og kr. 129 for voksne. Billetten er en returbillet.

Praktisk information om Eventyr på Åen:
Der er et begrænset antal pladser, så hvis I vil med på en bestemt dag, er det en god idé at købe billet på forhånd nede i Aafartens kiosk eller her på vores hjemmeside. På Eventyr på Åen-afgangene lægger båden ikke til ved ZOO,  men I kan stå af ved Erik Bøghs Sti. Den eventyrlige sejltur begynder ved Munke Mose.

Klapvogne og barnevogne kan desværre ikke medbringes på Eventyr På Åen-båden.

Hvis I kunne tænke jer en andeles oplevelse for familien kan vi anbefale vores nyeste skud på stammen hos Odense Aafart Theodor og Den Hemmelige Guldskat. Her lover vi en fantastisk oplevelse for børn og barnlige sjæle.

Se også