TILBAGE

Eventyr På Åen

Eventyr på Åen

Hver mandag til fredag i perioden d. 1. juli til 9. august er der Eventyr på Åen på afgangen kl. 14.

Eventyr på Åen er henvendt til børnefamilier og alle andre, der ønsker at opleve både H.C. Andersens eventyr og en tur med Aafarten på en helt anderledes måde.

Båden sejler fra kaj med H.C. Andersen om bord i skikkelse af skuespilleren Torben Iversen. Han fortæller en række af de kendte og elskede eventyr, og samtidig kan I opleve eventyrerne fremført af levende skuespillere på bredden. På den måde bliver sejlturen op ad Odense Å til en eventyrlig rejse gennem en masse små tableauer, som bringer H.C. Andersens eventyr til live.

Turen koster kr. 95 for børn (0-11 år) og kr. 120 for voksne.

Praktisk information om Eventyr på Åen
Der er et begrænset antal pladser, så hvis I vil med på en bestemt dag, er det en god idé at købe billet på forhånd nede i Aafartens kiosk. På Eventyr på Åen-afgangene lægger båden ikke til ved Zoo. Men I kan stå af ved Erik Bøghs Sti. Den eventyrlige sejltur begynder ved Munke Mose.

Klapvogne og barnevogne kan desværre ikke medbringes på Eventyr På Åen-båden.

Book Eventyr på Åen
Du kan også booke Eventyr på Åen helt for dig selv. Det er en helt speciel oplevelse at krydre enten dit private arrangement eller dit erhvervsarrangement med. Det koster 4.000 kr. at booke Eventyr på Åen og herudover kommer så prisen for at leje en turbåd, som er hhv. 3.000 kr. på hverdage og 4.000 kr. i weekender.
Du kan booke Eventyr på Åen alle dage fra 1. april til 1. november – dog først fra kl. 15 på hverdage.

Kontakt Odense Aafart på tlf. 66 10 70 80 mellem kl. 11-14 på hverdage eller skriv en mail til odense@aafart.dk

Hvornår


d. 01/07/2019

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Gå til begivenhed køb billet her

Se også