TILBAGE

Familieoplevelse: Theodors Hemmelige Guldskat

TILBAGE

Familieoplevelse: Theodors Hemmelige Guldskat

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Voksen: 129,- Børn (3-11): 99 ,- Familiebillet: 339,-

Hvornår

kl. 10:00
d. 29. juni 2021

kl. 10:00
d. 30. juni 2021

kl. 10:00
d. 1. juli 2021

kl. 10:00
d. 2. juli 2021

+ Vis flere datoer- Se færre datoer

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Børneoplevelse: Theodors Hemmelige Guldskat

Mangler I en anderledes oplevelse for hele familien? Så er Theodors Hemmelige Guldskat måske noget for jer!

Theodor Schiøtz gemte for mange år siden en stor guldskat, som havde til formål at hjælpe Odenses borgere, hvis de en dag skulle komme i problemer. Isabella, Theodors tip tip oldedatter, har fået til opgave at beskytte skatten. Men nu har hun brug for jeres hjælp! Gorm Wladimir Kuznetsov, Griske Gorm, har fået nys om guldskatten, og har i sinde at stjæle den, så han må stoppes.

 

Kom med på skattejagt

På dagen vil I tage Aafartens båd fra Munke Mose og jeres skattejagt starter, når I kommer til Fruens Bøge. Nu er det jeres opgave, at knække koden til Guldskatten før Griske Gorm gør det. På sejlturen til Fruens Bøge hører I fortællingen om Theodor, Isabella og Griske Gorm. Så I er helt klar til at lede efter kodeord, når I kommer i land. I har 1 time til at løse 6 gåder og knække koden til guldskatten, forinden båden sejler jer tilbage til Munke Mose. Det er vigtigt, at I alle er opmærksomme – måske Griske Gorm lurer rundt i Fruens Bøge og leder efter de samme ledetråde som jer – eller prøver at snyde jer!

På denne tur har I mulighed for at opleve naturen i Fruens Bøge, og ikke mindst dens landmærker på en helt ny og anderledes måde alt imens I løser gåden bag Theodors Hemmelige Guldskat. Det er den perfekte anledning til at opleve naturen, nyde hinanden selskab og få en god og anderledes oplevelse på Aafartens turbåd. Når bådturen starter, får I udleveret et kort som viser jer, hvor opgaverne er placeret. Kortet vil samtidig guide jer gennem det smukke område omkring Fruens Bøge alt imens opgaverne fortæller om de landmærker I skal se. Opgaverne består af puslespil og gåder, som er forholdsvis nemme at løse således at de mindste også kan deltage fuldt ud. Hvis I knækker koden inden tiden rinder ud, vil jeres børn få en lille præmie, når de står af båden i Munke Mose.

Hop ombord på Odense Aafarts turbåd, alle weekender, ferier og helligedage fra 10-12, mod nye eventyr og en oplevelse som børn, barnlige sjæle og voksne vil nyde af.

 

Praktisk info:


– Det er muligt at deltage i skattejagten Theodors Hemmelige Guldskat alle weekender, ferier og helligdage fra 5. juni 2021
– Arrangementet starter i Munke Mose med afgang kl. 10 og slutter igen kl. 12 i Munke Mose.
– Vejledende alder: 4 – 11 år

Pris:
Børn: 99 kroner.
Voksne: 129 kroner.
Det er muligt at købe en familiebillet til to voksne og to børn til 399 kroner.
Såfremt man ønsker ekstra børne- eller voksenbilletter, udover familiebilletten, skal de købes som ekstra.

Sørg for at komme i god tid og senest 15 minutter før afgang. Båden sejler præcist kl 10:00

 

Se også vores eventyrlige event ‘Eventyr på Åen’ som er en oplevelse for hele familien i skolernes sommerferie.

Se også