TILBAGE

Fynske Øl (Ølsmagning)

TILBAGE

Fynske Øl (Ølsmagning)

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

199,-

Hvornår

kl. 19:00
d. 17. september 2021

kl. 19:00
d. 19. september 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Hvorfor er fynske øl bare anderledes?

Det spørgsmål stiller du nok ikke dig selv særlig ofte. Men det synes vi du burde!

Vi vil nemlig gerne invitere dig ombord, til en fantastisk tur langs Odense Å, hvor vi vil eksperimentere med forskellige fynske øl og forhåbentligt udvide din øl-horisont – selvfølgelig i videnskabens navn😉😉

Det er Klaus Rehkoppf, lokalformand for Danske Ølentusiaster, og Jesper Larsen, Theodor Schiøtz Brewing Co., der giver deres bud på gode fynske øl og guider dig ind i det fynske øl-mekka. Der findes nemlig et hav af lækre bryggerier på Fyn. Blandt andet kan der nævnes bryggerier fra Refsvindinge, Midtfyns Bryghus og Ørbæk. Vi lover et bredt udvalg af smagsprøver – både nogle du måske kender, men også nogle helt nye🤷‍♂️ Måske du endda finder din nye yndlingsøl?

I tre år hvor der været rift om billetterne, og vi har måtte melde udsolgt – gentager vi succesen i 2021! Så tag med på åen, få udvidet din øl-horisont og få en spændende snak om det helt særlige ved de fynske øl!🍺💛

 

Det praktiske

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafart’s billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Billetter koster 199 kr. pr. billet inkl. sejltur og ølsmagninger

 

Måske du også vil kunne lide disse?

Hos Odense Aafart holder vi meget af smagninger – både spiselige, men også af drikkelse. I forlængelse af denne ølsmagning med fynske øl har vi mange andre smagninger på programmet også. Måske disse også falder i din smag:

Du kan læse mere om Bourgognesmagning og ølsmagning Stærk, stærkere og stærkest ved at klikke her!

Se også