TILBAGE

Ginsmagning på Odense Å

Gin er meget mere end man lige går og tror. Når du hører ordet gin, tænker du sikkert som det første på Gin & Tonic. Der findes et hav af forskellige stilarter indenfor gin afhængigt af hvilke botaniske elementer, de er lavet af. Og lige præcis derfor inviterer Odense Aafart denne sommer til ginsmagning på Odense Å.

Du har mulighed for at blive en del af en fantastisk oplevelse når Odense Aafart inviterer på ginsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin. Undervejs vil en gin ekspert fortælle om de forskellige gin og her vil der være mulighed for at stille alle de spørgsmål, I måtte brænde inde med – eller hvis I bare har lyst til at lære mere om ginnens verden. På turen vil der blive serveret forskellige gins og en lille snack som komplimenteres af ginnen.

Vi skaber rammerne for en eminent hyggelig aften – det eneste I skal gøre er at komme med jeres bedste forårshumør og suge til jer af lækker drikke, information og nyde aftenen på åen. Vi taler af erfaring, når vi siger, at disse events altid er hyggelige og nogle som går direkte i glemmebogen.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C og turen varer ca. 1,5 time.

Kunne du tænke dig at prøve en anderledes form for gin smagning har vi vores eksklusive Gin & Tonic Cruise som foregår i starten af maj måned.  Vi tænker umiddelbart at to fantastiske ginsmagninger på én måned slet ikke er disse for meget – og vi håber derfor at se jer til begge smagninger i maj måned. Hvis I kunne tænke dig at se klip fra sidste års ginsmagning kan I besøge vores Instagram-profil og se under højdepunkter: “GIN PÅ ÅEN”.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 28/08/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også