TILBAGE

Hvidvinssmagning på Odense Å

Nu inviterer Odense Aafart til hvidvinsmagning og du er selvfølgelig inviteret med! Den 19. juni sejler turbåden endnu engang ned af Odense Å og skynd dig endelig af skaf billet, så du kan komme med på turen.

Turen er skab i samarbejde med H.J. Hansen Vin og de vil sørge for at der kommer et udvalg af forskellige hvidvine – for hvordan er det nu lige, med forskellen på fedme og syre i hvidvine? Vi er ikke eksperter – men vi er sikre på, at vores vinekspert, som er med på turen, kan hjælpe os godt på vej! På turen vil der, som altid, være mulighed for at lære nyt og stille spørgsmål til hvidvinene som er med i smagningen.

Vi ser dette som den essentielle mulighed for at bliver klar til sommeraftnerne hjemme i haven eller i sommerhuset, hvor der i de sene aftentimer skal drikkes hvidvin. Vi lover at I går fra båden med ny viden og nye smage, som I med garanti vil glæde jer til at drikke sommeren over.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Hvis du vil prøve andre vinsmagninger kan vi anbefale at følgende smagninger som finder sted i løbet af 2020-sæsonen: Rosésmagning, champagne & bobler, bobler eller bordeaux.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 19/06/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

345,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også