TILBAGE

Kage & Søde Vine

Kage & Søde Vine på Odense Å

Vi kan slet ikke få nok af søde sager. Derfor afholder vi i samarbejde med H.J. Hansen og Konditoriet Kagedåsen en smagning af kage og søde vine. Turen starter med afgang i Munke Mose, hvor vi sejler op ad Odense Å, mens vi smager på fire forskellige smukke anretninger af kager og tilhørende søde vine. Hver kage og vin er en oplevelse i sig selv, og du får mulighed for at gå på opdagelse i kage og vinens verden, mens du nyder Odense skønne natur.

Denne sejltur er for dig, der har en sød tand og gerne vil finde inspiration til små lækre desserter med tilhørende vine, så du kan imponere dine gæster. Tag din mor, far, søster, mand, ven eller veninde under armen og kom til en sød eftermiddag på Odense Å med Aafarten, H.J. Hansen og Konditoriet Kagedåsen d. 31. August kl. 14.
Turen varer ca. 2 timer og koster 299 kr pr. person. Det er en god idé at købe din billet i god tid, hvis du vil sikre dig plads ombord på båden. Vi mødes ved Odense Aafarts billetsalg, og vi anbefaler at møde op 15 minutter før afgang.

Om Konditori Kagedåsen
Konditori Kagedåsen holder normalt til i Brandts Passage. Indehaver Lone Ebdrup har lavet kager i mange år, og da hun for 4 år siden medvirkede i “Kagekampen” på Kanal 5 fik hun ideen til at lave sit eget konditori. Hos Kagedåsen er nøgleordene kvalitet, service, hygge og nærvær. Alt tilberedes med kærlighed og gode råvarer. Konditoriet er ren retro med hvide duge, blondegardiner, kopper og tallerkner i porcelæn og så serveres der med et smil ved bordene. Og når vejret er til udendørs servering, er der en duft af Korsbæk i Passagen.

Hvornår

kl. 14:00- 16:00
d. 31/08/2019

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

299 kr. pr. person

Gå til begivenhed køb billet her

Se også