TILBAGE

Magnumsmagning på Odense Å

Som noget nyt denne sommer afholder Odense Aafart magnumsmagning på Odense Å. Vin findes i mange forskellige flaskestørrelser, men hvordan er det nu lige med de helt store magnumflasker? Og hvordan smager vinen i de store flasker?

Det kan du opleve og blive klogere på når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin holder magnumsmagning på Odense Å. Her smager vi på et udvalg af de store 1,5 liters flasker og vi gennemgår de 10 flaksestørrelser med sjove navne. Turen er ledsaget af  en vinekspert fra H.J. Hansen Vin som både vil fortælle om de vine vi smager på, men også meget mere om magnumflaskerne og formålet bag de store flasker. Tag med på en sjov og spændende smagning af de store flasker på Odense Å, som sent vil blive glemt.

Vi lover at dette bliver en aften I sjældent glemmer. Det er en speciel aften og der findes ikke mange smagninger som denne hvorfor vi også gør vores allerbedste for at skabe de bedste rammer for jer denne aften. Vi lover, at I vil komme hjem med ny viden og muligvis også ny inspiration til sensommer vine eller efterårsvine som skal hjem i vinkælderen.

Hvad er magnum?

Magnum er en betegnelse for en stor flaske til 1,5 liter vin. Navnet er blevet anvendt siden slutningen af 1700-tallet og stammer fra det latinske magnum bonum (stor og god). En forklaring på navnet magnum er, at store rødvine udvilker sig og mondes langsommere og bedre på en stor flaske og derved bliver de til magnum bonum.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Hvis du kunne tænke dig at prøve andre vinsmagninger kan vi anbefale at du ser på følgende events: Rosésmagning, Portvinsmagning, Bordeaux smagning, Bourgonge eller hvidvinssmagning.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 31/07/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også