TILBAGE

Musik på Åen – John Mogensen Jam

Sidste år blev billetterne revet væk, så vi gentager naturligvis Musik på Åens succes – John Mogensen Jam!
 
John Mogensen Jam genskaber og hylder vores alle sammens John Mogensen. I ægte John Mogensen-stil, med røde seler og det velkendte skæg, vil sætlisten indeholde alle de gode og populære klassikere, som vil give rig mulighed for fest og fællessang på åen. Med mere end 1000 spillejobs bag sig kan John Mogensen Jam levere en nostalgisk og autentisk stemning med anekdoter og sjæl, som var det John Mogensen selv. Læs mere om bandet her.
 
Bandet består af:
Tommy “Rosie”: Vokal
Martin “Thor”: Trommer
Poul “Præsident”: Keyboard
Ole “undskyld jeg forstyrrer”: Bas
Oplev John Morgensen Jam lørdag d. 20. juni kl. 12, 13 & 14.
Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 135 kr. pr. person. Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.
 
Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Musik-båden stopper ikke ved Odense ZOO.
 
Båden sejler retur til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30
 
I forbindelse med Musik på Åen kan du i 2020 opleve Bomles Venner, Sanne Jam, Shubi.dk, Kristian & De Gule Enker og Harpin’ Wolf & The Black Sheep.
OBS. Kristian & De Gule Enker spiller både den 25. juli og 1. august.

Hvornår


d. 20/06/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

135,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også