TILBAGE

Musik På Åen: John Mogensen Jam (udsolgt)

Sydbank præsenterer i samarbejde med Odense Aafart John Mogensen Jam.

Nu har du mulighed for at opleve John Mogensen Jam, der med mere end 1000 spillejob bag sig er klar til at spille live på Odense Å. Bandet går meget op i at genskabe det kendte lydbillede og forsangeren ligner med sit store flotte fuldskæg og røde seler John Mogensen selv. De største John Mogensens hits ”2 mennesker på en strand”, ”Ensomhedens gade nr. 9”, ”Så længe jeg lever” og mange andre er alle at finde på sætlisten. Det er derfor med ånd og sjæl, at bandet vil spille op til fest og fællessang og hylde vores alle sammen, John Mogensen.

John Mogensen Jam består af:
Tommy “Rosie”: Forsanger
Martin “Thor”: Trommeslager
Poul “Præsident”: Keyboard
Ole “undskyld jeg forstyrrer”: Bas

Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 135 kr. pr. person.

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.

Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Købte billetter refunderes ikke.

Musik-båden stopper ikke ved Zoologisk Have.

Båden sejler retur til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30

Fra klokken 14-17 i samme periode er der Jazz på Carlslund. En oplagt mulighed for at få musikken endnu mere ind under huden og forlænge oplevelsen. Se mere på Carlslunds hjemmeside.

Hvornår


d. 13/07/2019

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

135 kr. pr. person

Gå til begivenhed køb billet her

Se også