TILBAGE

Mystery Tour: Det Hemmelige Broderskab

TILBAGE

Mystery Tour: Det Hemmelige Broderskab

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

229

Hvornår

kl. 16:00
d. 22. maj 2021

kl. 16:00
d. 29. maj 2021

kl. 16:00
d. 4. juni 2021

kl. 16:00
d. 5. juni 2021

+ Vis flere datoer- Se færre datoer

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Mystery Tour: En hæsblæsende gådejagt i Odenses mysterie

Vil du for en kort stund træde ud af virkeligheden og ind i historien? Spille en rolle i et andet liv i et nervepirrende kapløb mod tiden?

Så kom med på Odense Aafarts gådejagt, hvor en af Odenses store gåder, mysteriet om Det Hemmelige Broderskab i Fruens Bøge, skal løses.

Mystery Tour med Odense Aafart er en skøn cocktail af sammenhold, konkurrence og en tur ind i Odenses fantastiske og dramatiske historie. Sammen med dine venner eller kolleger vil du blive sendt afsted med Aafarten fra Munke Mose, hvor det er let at lade sig drømme hen til dengang, hvor bådene kun var for byens rigeste og fineste, der skulle fragtes fra Munke Mose til de mange traktørsteder i Fruens Bøge for at drikke, feste, spise og danse.

Ingen har dog nogensinde i al denne glæde vidst, at byen i århundreder har været påvirket og holdt nede af hemmelige, mørke kræfter og et broderskab af mænd, der havde helt deres egen dagsorden og værdifulde interesser i jagten på arven efter Oluf Bager.

Det skal du nu være med til at løse.

Se video

Sådan foregår det:
Ved turens start ved Aafarten i Munke Mose bliver I introduceret til spillet af vores Game Master og mens båden sejler ud mod Fruens Bøge, bliver historien om Oluf Bager og Det Hemmelige Broderskab fortalt og de første ledetråde præsenteret.

Efter sejlturen får hvert hold udleveret en tablet og nu starter kapløbet mod tiden om at løse mysteriet om Det Hemmelige Broderskab. Her får I mulighed for at leve jer ind i en tid, hvor Fruens Bøge var centrum for overklassens fester og – måske – for hemmelige alliancer. I skal tænke hurtigt, lyve, optræde, samle puslespillet af ledetråde og overvinde adskillige forhindringer.

Efter et par sjove timer sejler båden retur, og vinderholdet bliver kåret. Og så er er aftenen og byen stadig åben til fortsat hygge.

Mystery Tour er det perfekte valg til en sjov eftermiddag i venners lag eller som firmaarrangement, hvor samarbejde og tålmodighed bliver sat på prøve.

Praktisk info

  • Varighed: 3 timer
  • Pris: 229 kr. pr person inkl. sejltur
  • Antal deltagere pr hold: 2-5
  • Velegnet for grupper (her inddeles I i forskellige hold, der dyster imod hinanden)

Hvornår
Hver fredag og lørdag fra kl. 16-19

Vi mødes ved Odense Aafart i Munke Mose. Kom 15 min før tid, da båden sejler præcist til tiden.

Se også