TILBAGE

Nostalgi-quiz på Åen om personer fra Odense

Hver onsdag i maj afholder Aafarten Nostalgi-quiz på Åen om personer fra Odense.

Her vil Aafarten tage dig med på en nostalgisk rejse tilbage til de gode gamle dage, hvor vi mindes de betydningsfulde personer fra Odense! Aafartens turbåd vil sejle igennem det smukke forårslandskab på Odense Å, hvor vi vil præsentere dig for historiske facts omkring de fremtrædende personer fra Odense samtidig med, at du skal svare på spørgsmål. Dem, der får flest rigtige, har mulighed for at vinde fine præmier!

Det er oplagt at tage venner og familie med, og I vil få udleveret et quiz-ark med spørgsmål, som I skal besvare undervejs. Vi læser spørgsmålene op, så I kan roligt læne jer tilbage og lytte. Du/I bestemmer selv, om I vil quizze alene eller som en samlet gruppe. Når båden ankommer til Fruens Bøge, holder vi en kort pause, så der er mulighed for gå af båden og strække benene. På sejlturen på vej tilbage offentliggøres de rigtige svar og herefter findes vinderne ?

”Nostalgi-quizzen om personer fra Odense” finder sted hver onsdag formiddag i maj kl. 10 og slutter igen kl. 11. Kaffe er inkluderet i billettens pris, og kage kan tilkøbes til den søde tand ? Vi garanterer for, at det bliver en rigtig hyggelig sejltur i smukke omgivelser, hvor du bliver testet i din historiske paratviden.

Billetpris: 95 kr. inkl. kaffe & quiz

Køb billet allerede nu, så du/I er sikret en plads til Nostalgi-quiz om personer fra Odense.

OBS! Det er tilladt at deltage én gang pr. quiz. Se også vores to andre nostalgi-quizzer, der finder sted hver tirsdag og torsdag formiddag i maj.

Hvornår

kl. 10:00-
d. 06/05/2020

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

95,-

køb billet her

Se også