TILBAGE

Øl på Odense Å

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

375,-

Hvornår

kl. 19:00
d. 28. maj 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Øl på Odense Å🍺

Findes der noget bedre end en øl en fredag aften efter en lang og hård uge?🤔

Ja, en ølsmagning fredag aften i smukke omgivelser, hvor du kan slappe helt af og bare nyde tilværelsen med mange gode øl🍻 Hvis dette lyder som noget for dig, så bliver du glad, når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til ølsmagning på Odense Å.

De forskellige øl bliver smagt i selskab med ølbryggeren bag The Man Behind, Anders Coisbo, så vi kan garantere, at det ikke bliver en kedelig ølsmagning!🤩 Du får lov til at smage flere forskellige øl. Måske du kender nogle af dem i forvejen. Måske ikke. Uanset hvad, så får du en dejlig aften med mange øl og så kan man ikke bede om mere, vel?💛

Omgivelserne omkring Odense Å er fantastiske – især om foråret. Der er smukt og eventyrligt og du kan mærke, at sommeren nærmer sig og du kan drømme dig til de lange sommeraftener, hvor du kan grille en god bøf og nyde en god øl imens du spiser✨ Med en øl i hånden, hyggeligt selskab og en sommer, der er på vej, kan du ikke få en bedre start på weekenden.

 

Det praktiske

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30 B, 5000 Odense C. Turen tager ca. 1,5 time.

HUSK! gyldigt betalingskvittering er billet på selve aftenen.

Se også