TILBAGE

Ølsmagning: Beerbattle på Åen

Kom til ølsmagning på Odense Å.

Hvad kendetegner en god øl, og kan man smage forskel?

Stig ombord på båden og få svaret til denne ølsmagning, når vi inviterer brygmestrene Daniel Bjørck, Theodor Schiøtz Brewing Co. og Andreas Falkenberg, Ørbæk Bryggeri til en battle omkring ”Den gode øl”.

De vil hver især præsentere 3 øl, som du selvfølgelig får lov til at smage, sammenligne og diskutere. Der vil være noget for både ølkendere, og folk som bare godt kan lide øl, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om øllene og øl generelt. Det bliver både hyggeligt og lærerigt, og måske finder du endda din nye yndlingsøl.

Vi skaber rammerne for en god og lærering aften – det eneste du skal medbringe er smagsløgene, en åben indstilling og lysten til at lære og blive informeret. Vi lover, at der nok skal komme et eller andet frem, som du ikke i forvejen vidste. På turen vil der være mulighed for at spørge vores eksperter og de har ligeledes gode historier gemt i ærmet.

Forskellige typer af øl er gennem historien blevet brygget forskellige steder i verden – og nogle områder er specielt kendt for deres bestemte ingredienser og bryggemetoder. I Danmark kan øl spores helt tilbage til bondestenalderen. I historisk tid har øl haft en væsentlig betydning – både økonomisk og kulturel, i Danmark.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

HUSK! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.

Vi afholder også andre smagninger med øl, hvis det kunne have interesse: Stærk, stærkere og stærkest og Fynske Øl vol. II

Hvornår

kl. 19:00-
d. 03/07/2020

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

199 kr. pr. person

Gå til begivenhed køb billet her

Se også