TILBAGE

Ølsmagning: Fynske Øl med Danske Ølentusiaster

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 269 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 14. september 2024

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Der er bare noget helt specielt ved fynske øl. Derfor inviterer vi dig med til en ølsmagning med fynske øl i fokus

Er du klar til at få dine smagsløg udfordret? Så har Odense Aafart det helt rette arrangement til dig, når vi i samarbejde med Anarkist Beer & Food Lab og Danske Ølentusiaster inviterer til ølsmagning med temaet “Fynske Øl”.

Kom med ombord til en fantastisk sejltur langs Odense Å, hvor vi vil eksperimentere med forskellige smagfulde fynske øl. På aftenen er der gode chancer for at udvide din fynske øl-horisont.

Med ombord har vi Danske Ølentusiaster, som vil give deres bedste bud på gode fynske øl, og guide jer ind i det lækre fynske øl-mekka. Der findes nemlig et hav af lækre bryggerier på Fyn. Og denne aften får I glæden af at gå på opdagelse blandt nogle af disse.

Vi lover et bredt udvalg af smagsprøver – både nogle du måske kender, men også nogle helt nye. Måske du endda finder din nye yndlingsøl? De seneste fem år, har dette event været rigtig populært med stor rift om billetterne, så vi gentager selvfølgelig succesen i 2024!

Så tag med en tur på åen, hvor du kan få udvidet din øl-horisont og få en spændende snak om det helt særlige ved de fynske øl!

Stemningen er afslappet og der er god plads til både sniksnak og hyggeligt samvær ombord.

 

Praktisk information:

Dato:
14. september 2024 kl. 19.00-20.30

Pris:
Prisen er 269 kr. inkl. sejltur.

Adresse:
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Vi mødes 15 minutter før afgang på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

 

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2024 lige her.