TILBAGE

Ølsmagning: Fynske Øl med Danske Ølentusiaster

TILBAGE

Ølsmagning: Fynske Øl med Danske Ølentusiaster

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 249 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 16. september 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Ølsmagning: Fynske Øl med Danske Ølentusiaster 

Der er bare noget helt specielt ved fynske øl. Derfor inviterer Odense Aafart i samarbejde med Albani dig med til en ølsmagning med fynske øl i fokus.

Kom med ombord til en fantastisk sejltur langs Odense Å, hvor vi her vil eksperimentere med forskellige smagfulde fynske øl. På aftenen er der gode chancer for at udvide din fynske øl-horisont.

Med ombord har vi Danske Ølentusiaster, som vil give deres bedste bud på gode fynske øl, og vil guide dig ind i det lækre fynske øl-mekka. Der findes nemlig et hav af lækre bryggerier på Fyn og nogle af disse får I glæden af at gå på opdagelse blandt denne aften.

Vi lover et bredt udvalg af smagsprøver – både nogle du måske kender, men også nogle helt nye Måske du endda finder din nye yndlingsøl?

De seneste fire år, har dette event været rigtig populært med stor rift om billetterne, så vi gentager selvfølgelig succesen i 2022! Så tag med en tur på åen, hvor du kan få udvidet din øl-horisont og få en spændende snak om det helt særlige ved de fynske øl!

Praktiske informationer 

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Prisen er 249 kr.

 

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2023 lige her.