TILBAGE

Ølsmagning: Sommerøl på Odense Aafart

TILBAGE

Ølsmagning: Sommerøl på Odense Aafart

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 249 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 17. juni 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Ølsmagning: Sommer-øl på Odense Aafart

Velkommen til en spændende aften i øllets tegn, hvor vi til denne ølsmagning skal udforske nogen af de bedste sommer-øl på markedet.

Når solen skinner og sommeren er over os, så er det uden tvivl pilsneren, IPA’en og generelt lette, lyse sommerøl uden for høje procenter, som vi alle går efter. Det er den perfekte genre af øl at nyde på terrassen en skøn sommerdag. Velkommen til ølsmagning af sommer-øl.

De lette, friske øl er også en god tørstslukker i varmen. De har en let duft, og deres humle passer helt perfekt til mange sommerretter. Vil du gerne lære meget mere om lækre sommerøl? Så tag med på denne tur, når Odense Aafart inviterer til smagning af sommerøl.

Her kombineres en skøn sommeraften, med gode øl og en sejltur op ad de smukke naturomgivelser langs Odense Å. Her er der rig mulighed for at finde din nye yndlings sommerøl og få besvaret spørgsmål omkring øllene og deres fremstilling.

 

Praktiske oplysninger 

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Prisen er 249 kr.

 

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2023 lige her.