TILBAGE

Ølsmagning: World of Beer

TILBAGE

Ølsmagning: World of Beer

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 249 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 22. april 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Ølsmagning: World of Beer

På denne ølsmagning med temaet World of Beer, kan du tage med på en hyggelig sejltur op ad åen, hvor vi – helt bogstaveligt – skal smage alverdens øl.

Odense Aafart inviterer i samarbejde med Albani til World of Beer smagning, hvor I får muligheden for at smage en række øl, der har oprindelse fra vidt forskellige steder i verden. På denne aften skal vi igennem øl fra blandt andet Heineken, Affligem og Edelweiss – og flere andre smagfulde øl.

Det bliver en skøn og smagsrig aften, hvor vi kommer vidt omkring i øllets verden. Her vil I blive introduceret til forskellige smagsnuancer, brygningsmetoder, alkoholprocenter og farver. Der vil også være rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, der måtte opstå undervejs, til de forskellige øl I smager.

Det bliver en lærerig aften, hvor I vil gå derfra med en helt ny viden om øl fra hele verden. Om du er ølentusiast eller bare elsker at nyde en øl i ny og næ, er der stor chance for, at du vil få udvidet din horisont til flere af de øl, verden har at byde på. 

 

Praktiske informationer 

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Turen varer ca. 1,5 time og slutter klokken 20:30.

Prisen er 249 kr.

 

Er du den helt store øl-enthusiast? Så anbefaler vi, at tage et kig på alle de ølsmagninger, der finder sted på Aafarten i 2023 lige her.