TILBAGE

Opera på Odense Å

Odense Aafart inviterer i samarbejde med Den Fynske Opera til Opera På Åen 2020.

Traditionen tro afholder Odense Aafart Opera på Åen til sommer! Vi lover, at det bliver lige så fantastisk som forrige år, så glæd jer, og skynd jer at købe billet allerede nu! På turen vil der også blive serveret vin, så der er en lækker forfriskning, når der sejles af sted på Odense Å.

Den Fynske Opera så dagens lys med en succes-opsætning af La Bohème i 1948. Operaen ligger i midten af Danmark – og på en måde også i midten af genren: Den Fynske Opera ser det på ene side som sin opgaven at producere nye operaer og udvikle genren. På den anden side lægger Den Fynske Opera stor vægt på at være en imødekommende kulturinstitution. Du kan læse mere om Den Fynske Opera lige her.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke afsløre hvad I vil komme til at opleve helt præcist – men de forrige år har vi absolut ikke haft nogle skuffede gæster – tværtimod. Vi lover, at det bliver en uforglemmelig oplevelse og noget I sent vil glemme.

Praktisk information:

Billetpris er 229 pr. person

Opera på Odense Å er populært, og sidste år måtte vi melde udsolgt flere måneder før arrangementet. Vi anbefaler derfor at købe billetter i god tid. Det vil være muligt at købe drikkevarer i kiosken ved Munke Mose. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Vi mødes ved billetsalg 15 min. før afgang. Billetterne kan købes online.

I forbindelse med Musik på Åen har vi andre musikoplevelser gemt i ærmet til jer: John Mogensen Jam, Bomles Venner, Sanne Jam, Shubi.dk, Kristian & De Gule Enker og Harpin’ Wolf & The Black Sheep.
OBS. Kristian & De Gule Enker spiller både den 25. juli og 1. august.

Hvornår

kl. 17:00- 19:00
d. 16/08/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

229,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også