TILBAGE

På rundtur i Bourgogne på Odense Å

Bourgogne vin er vin fremstillet i Bourgogne-regionen i det østlige Frankrig. Kom med på rundtur i Bourgogne området når Odense Aafart inviterer til smagning på Odense Å.

I samarbejde med Bichel Vine giver vi dig en enestående mulighed for at smage dig vej gennem det verdenskendte Bourgogneområde til en foræringspris.

Bourgogne har gennem mange år slået sig fast i både de almindelige vinnyderes og de rigtige ”nørders” bevidsthed som et af verdens ultimative vinområder og ikke mindst referencepunkt for de kendte druetyper Pinot Noir og Chardonnay. Men skal vi være helt ærlige, er Bourgogne faktisk på én og samme gang verdens værste og verdens bedste vinområde. Skuffelserne er mange og store, men med fingeren på pulsen gemmer der sig mange snedige køb. Klimaet har vendt op og ned på, hvor de store vine laves. Især 2018 sætter nye standarder. ?

Du kan læse mere om Bichel Vine her og endnu mere om Bourgogne vinen her

Så hav blot store forventninger til denne smagning, der uden tvivl vil blive en øjenåbner for mange!

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Hos Odense Aafart holder vi også andre vinsmagninger og måske en af følgende kunne vække din intresse? Rosésmagning, Portvinssmagning, Bordeaux smagning eller hvidvinssmagning.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 20/06/2020

Sted

Filosofgangen 30B
5000 Odense C.

Pris

295,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også