TILBAGE

På Vintur Til Rhône

Sted

Filosofgangen 30B, 5000 Odense

Pris

299.-

Hvornår

kl. 19:00, 20:30
d. 10. september 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

På Vintur Til Rhône

Aftenen byder på en skøn Rhône vinsmagning, som finder sted på den skønne Å i Odense

Odense Aafart glæder sig til at byde jer velkommen ombord til denne skønne Rhône vinsmagning. I samarbejde med Bichel inviterer Odense Aafart på en skøn sejltur, hvor der skal smages på dejlige vine fra Rhônes. Odense Å danner de smukke rammer for turen, der både byder på en flot sejltur og vidunderlige smagsoplevelser. Aftener som disse er altid noget helt særligt på Odense Å.

Mindeværdig vinsmagning

Rhônedalen spiller en central rolle for Bichels historie, hvortil de har opbygget en unik kærlighed til Rhônevinene. Dette betyder, at Bichel har et af Danmarks bedste vinsortimenter fra Rhône. Eventet denne aften byder derfor på en mindeværdig smagsoplevelse. Smagningen byder undervejs på seks forskellige Rhônevine, som eksperten fra Bichel har nøje udvalgt og medbragt. Der er derfor garanti for at få et godt og brugbart indblik i områdets diversitet og dybde, såvel stilmæssigt som kvalitetsmæssigt. Skulle I have spørgsmål undervejs, vil eksperten fra Bichel med glæde svare på jeres spørgsmål.

Har I lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der et link til deres hjemmeside her, hvor I kan læse mere og har mulighed for at købe nogle af deres produkter.

Det praktiske

Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder til at se jer til en smagfuld og lærerig tur!

Kan I ikke få nok af smagninger? Så holder vi flere smagninger i løbet af sommeren og sensommeren. Her afholder vi både Champagneskole, Bourgognesmagning, Pinot Noir Verden Rundt og Smag På Toscana. Disse smagninger er også i samarbejde med Bichel, hvor I vil blive guidet af deres eksperter.

Se også