TILBAGE

Portvinsmagning ved Odense Aafart

TILBAGE

Portvinsmagning ved Odense Aafart

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 395 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 22. april 2022

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Portvinsmagning ved Odense Aafart

Kom med til en fantastisk aften, når Odense Aafart inviterer på portvinsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin.

I de smukke omgivelser langs Odense Å inviterer Odense Aafart til portvinssmagning I samarbejde med H.J Hansen Vin. Der findes et hav af forskellige stilarter indenfor portvin, hvor både lagring og alder har stor betydning for portvinens karakteristiske smag.

På denne tur skal vi smage på nogle af de absolut bedste portvine fra de bedste portvinsproducenter. Vi smager i Riedel glas, der fremmer de helt rigtige noter i portvinen, og som noget nyt får I efterfølgende glassene med hjem. Imens du nyder tilværelsen med vil en ekspert i portvin under turen forklare om de forskellige portvine, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om portvinene.

Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af vinene. Lyder det ikke som en helt perfekt aften, og en god måde at nyde foråret på? Det kan endda være, at du finder din nye yndlings portvin, så du er helt klar til de lyse, varme sommeraftener på terrassen.

 

Praktiske informationer

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Husk! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.  Pris er 395 kr. pr. person

 

Har du interesse for lækker vin og smukke aftner på Odense Aafart? Så anbefaler vi, at kigge på alle vores vinsmagninger i 2022 lige her.

Se også