TILBAGE

Romsmagning på Odense Å

Nu byder Odense Aafart velkommen til Romsmagning på Odense Å.

Elsker du også Mojito, Cuba Libre, Mai Thai eller Piña Colada? Så har vi den helt rette smagning for dig – nemlig vores romsmaning. Rom er en vigtig ingrediens i lige præcis disse drinks, men det er meget mere end bare dér. Rom er bredspektret og kan både være tør som whisky og sød som likør. På denne turen smager vi på en række udvalgte rom af forskellige karakterer, der repræsenterer hele spektret af rom. Under vejs vil vores ekspert fortælle meget mere om alt fra noter, aromaer, lagring og serveringsforslag af den gyldne rom. Du kan lære meget mere om rom lige her.

I smarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer Odense Aafart ombord til en fantastisk aften. Vi skaber de bedst tænkelige rammer og uanset om du er romentusiast eller –nybegynder vil turen give dig et større indblik i rommens verden!

Efter en lang sommer med kølige rosévine og hvidvine synes vi, at den bedste måde at byde efteråret velkommen på er med en smagning som denne. Derfor er denne smagning essentielt for dig, som gerne vil udvide din horisont, og have en masse lækre drikke at falde tilbage på efter sommeren og til de mere kølige aftner.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Vi har ikke andre former for romsmagning men vi har vores Cadenhead’s Whiskeysmagning som måske kan vække din intresse.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 04/09/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også