TILBAGE

Romsmagning ved Odense Aafart

TILBAGE

Romsmagning ved Odense Aafart

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 395 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 29. april 2022

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Romsmagning ved Odense Aafart

Er du en ægte rom-elsker, eller vil du bare gerne blive klogere på denne spændende drikke? Så byder Odense Aafart velkommen til romsmagning i samarbejde med H.J. Hansen Vin.

Tag med på en sejltur ind i rommens verden når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til romsmagning på Odense Å. Nyd romsmagningen i de flotteste omgivelser på Odense Å i forårets dejlige vejr.

Der findes mange forskellige slags rom. Rom er bredspektret og kan både være tør som whisky og sød som likør. På denne tur smager vi på en række udvalgte rom af forskellig karakter, der repræsenterer hele spektret af rom. Vi smager i Riedel glas, der fremmer de helt rigtige noter i rommen, og som noget nyt får I efterfølgende glassene med hjem.

Undervejs vil en vinekspert fra H.J. Hansens fortælle meget mere om alt fra noter, aromaer, lagring og serveringsforslag af den gyldne rom. Uanset om du er romentusiast eller nybegynder vil turen give dig et større indblik i rommens verden!

 

Praktiske informationer

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Husk! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.  Pris er 395 kr. pr. person

 

Har du interesse for lækker vin, spændende drikke og smukke aftner på Odense Aafart? Så anbefaler vi, at kigge på alle vores vinsmagninger i 2022 lige her.

Se også