TILBAGE

Rosésmagning på Odense Å

Nu byder Odense Aafart velkommen til rosésmagning på Odense Å – og vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!
Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig forårsdag? Nej, det er der egentlig ikke – og lige præcis derfor holder vi rosésmagning for jer. Vi vil gerne udvide jeres horisont indenfor rosévinen og vi vil gerne klæde jer godt på til sommerens sene aftner på terrassen hvor en flaske rosé altid er på sin plads.
I samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer Odense Aafart til en super lækker rosésmagning på Odense Å.
Vi byder vi på en hyggelig aften i rosévines tegn. Som optakt til rosé-festivalen inviteres du derfor med på en tur ned ad Odense Å, hvor vi skal smage en række af de lækre lyserøde rosévine. Hvis du følger dette link vil du kunne læse mere om rosévinene hos H.J. Hansen Vin – og mon ikke, der er nogle af de, som du kan læse om, der er at finde til smagningen?
Rosévin er en let, lyserød vin lavet på røde druer, hvis skaller fjernes få timer efter gæringen er begyndt. Drueskallerne afgiver derfor ganske lidt garvesyre til mosten og vinen får derved den karakteristiske lyserøde farve.
Turen bliver som altid kommenteret af en rosevinsekspert, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til vinene. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af rosévinene.
 
Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på
Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.
HUSK! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.
Vi hoder desuden også champagne & bobler, hvidvinssmagning samt boblesmagning i løbet af 2020-sæsonen.

Hvornår

kl. 19:00- 20:30
d. 14/08/2020

Sted

Filosofgangen 30B,
5000 Odense C.

Pris

395,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også