TILBAGE

Rosésmagning ved Odense Aafart

TILBAGE

Rosésmagning ved Odense Aafart

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

Pris 395 kr. pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 12. maj 2022

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Rosésmagning ved Odense Aafart

Er du også vild med den smukke, lyserøde vin? Så er denne rosésmagning lige noget for dig! Vi byder velkommen i samarbejde med H.J. Hansen Vin.

Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig sensommerdag? I samarbejde med H.J. Hansen byder Odense Aafart på en hyggelig aften i rosévinens tegn – og vi glæder os til at byde jer velkommen ombord. Rosévin er en let, lyserød vin lavet på røde druer, hvis skaller fjerens få timer efter gæringen er begyndt. Drueskallerne afgiver derfor ganske lidt garvesyre til mosten og vinen får derved den karakteristiske lyserøde farve.

Du inviteres med på en tur ned ad Odense Å, hvor vi skal smage en række af de lækre lyserøde rosévine. Turen bliver som altid kommenteret af en rosévinsekspert, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål om vinene. Vi smager i Riedel glas, der fremmer de helt rigtige noter i roséen, og som noget nyt får I efterfølgende glassene med hjem. Derudover bliver der serveret en lille snack, som komplimenteres af rosévinene.

 

Praktiske informationer

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

Husk! Gyldig betalingskvittering er billet på selve aftenen.  Pris er 395 kr. pr. person

 

Har du interesse for lækker vin, spændende drikke og smukke aftner på Odense Aafart? Så anbefaler vi, at kigge på alle vores vinsmagninger i 2022 lige her.

Se også