TILBAGE

Musik på Åen – Sanne Jam

TILBAGE

Musik på Åen – Sanne Jam

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

150,-

Hvornår

kl. 12:00, 13:00, 14:00
d. 24. juni 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Sanne Jam Trio

Sanne Jam Trio fra Odense opstod i Coronatiden 2020. Heidi, Flemming og Michael besluttede sig for at lave noget akustisk, lækkert og hyggeligt ud af de numre, som de har spillet i de sidste 9 år.

Bandet spiller akustiske numre fra Sanne Salomonsens tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sannes solokarriere: F.eks. ”Sui Sui”, ”Jeg ’i live”, ”Kærligheden kalder”, ”Den jeg elsker”, ”Den lille løgn” og ”Hjem”.

Sanne Jam har i efterhånden mange år optrådt i hele landet med rå, uhæmmet rockenergi, og triokonstellationen implementerer disse egenskaber i en mere rolig og intim atmosfære, så små og store publikummer bliver begejstret.

Så kom med på Åen og syng med på Sannes fantastiske musik! 🎸🎤

Link til klip: https://www.youtube.com/watch?v=mrFQA5Hw79w

Sanne Jam Trio består af:
Heidi Geertsma: Vokal og percussion
Flemming Jørgensen: Bas og kor
Michael Geertsma: Guitar og kor

Vi sejler fra Munke Mose kl. 12, 13 og 14.
Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 150 kr. pr. person.
Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.

Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet. Købte billetter refunderes ikke.

Musik-båden stopper ikke ved Zoologisk Have.
Båden sejler retur fra Fruens Bøge til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30