TILBAGE

Musik på Åen – Sanne Jam

Vi glæder os til at kunne præsentere Sanne Jam i naturskønne omgivelser ombord på Odense Aafart! Musik på Åen er et utrolig polulært koncept, og det er der ikke noget at sige til. Mere idyllisk bliver det ikke.

Sanne Jam opstod i 2012, da Heidi fandt nogle ligesindede, der delte passionen for Sanne Salomonsens musik.
De spiller numre fra Sannes tid i Sneakers og helt frem til de nyeste hits fra Sannes solokarriere: F.eks. ”Sui Sui”, ”Jeg ’i live”, ”Kærligheden kalder”, ”Den jeg elsker” og ”Den lille løgn”.
Så kom med på Åen og syng med på Sannes fantastiske musik! ??

I Sanne Jams optræden, stråler det klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, som vælger at håndtere musikken ud fra Sannes eget live perspektiv: Rå, uhæmmet og fuld af energi på scenen, som vores ægte danske ”rock mama” kan levere det! Læs mere om Sanne Jam her.

Sanne Jam består af:

Heidi Geertsma: Vokal
Niels Vang: Keyboards og kor
Flemming Jørgensen: Bas og kor
Michael Geertsma: Guitar
Michael Clausen: Trommer

Vi sejler fra Munke Mose kl. 12, 13 og 14.
Prisen for hele herligheden (tur-retur) er 135 kr. pr. person.

Øl, vand og vin kan købes i kiosken, inden du stiger på båden, og det er også muligt at købe drikkevarer ombord. Egne drikkevarer og mad må ikke medbringes på musikturene.

Musik på Åen er meget populært, så vi anbefaler, at du køber billetter i god tid. På spilledagen sælges resterende billetter i kiosken efter først til mølle-princippet.

Båden sejler retur fra Fruens Bøge til Munke Mose én gang i timen, hver halve time. Kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30 og 17.30. Vær opmærksom på, at der kun er musik på afgangene kl 12, 13 og 14. Musik-båden stopper ikke ved Odense ZOO.

I forbindelse med Musik på Åen kan du i 2020 opleve John Mogensen Jam, Sanne Jam, Shubi.dk, Kristian & De Gule Enker og Harpin’ Wolf & The Black Sheep.
OBS. Kristian & De Gule Enker spiller både den 25. juli og 1. august.

Hvornår


d. 04/07/2020

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

135,-

Gå til begivenhed køb billet her

Se også