TILBAGE

Smag På Toscana

Sted

Filosofgangen 30B, 5000 Odense

Pris

299

Hvornår

kl. 19:00, 20:30
d. 20. august 2021

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Smag På Toscana

Vores event ‘Smag på Toscana’ er en aften fyldt med lækre toscanske specialiteter

‘Smag På Toscana’ er endnu en af vores events, der er lavet i samarbejde med Bichel. Aftenen byder på en skøn sejltur på åen, samtidig med at I får serveret gode vine og lækre råvarer fra Bichel og deres ekspert.

Italien er sammen med Frankrig det vigtigste vinland i verden, hvortil der laves vin i alle italienske regioner. Traditionen for vindyrkning i Italien går over 1000 år tilbage, og derfor er der en helt utrolig variation af vintyper og stilarter i det støvleformede land. Vi skal denne aften smage noget af det bedste fra regionen Toscana. Her kommer vi forbi velklingende navne som eksempelvis Chianti og Chianti Classico. Under smagningen kommer man ligeledes til at høre historien bag vinene, mens der serveres et lille udvalg af toscanske specialiteter såsom områdets skinker og oste.

Eksperten fra Bichel vil selvfølgelig meget gerne svare på spørgsmål som I skulle have lyst til at stille.

Har I lyst til at læse mere om Bichel og deres lækre mad og vine? Så er der et link til deres hjemmeside her, hvor I kan læse mere og har mulighed for at købe nogle af deres produkter.

Det praktiske

Eventet varer 1,5 time og slutter derfor 20:30.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

HUSK! Gyldig betalingskvittering og billet på selve aftenen.

Vi glæder os til at se jer!

 

Kan I ikke få nok af smagninger? Så holder vi flere smagninger i løbet af sommeren og sensommeren. Her afholder vi både Champagneskole, Bourgognesmagning, Pinot Noir Verden Rundt og På Vintur Til Rhône. Disse smagninger er også i samarbejde med Bichel, hvor I vil blive guidet af deres eksperter.

Se også