TILBAGE

Vinsmagning: Rosé – Rosé – Rosé

TILBAGE

Vinsmagning: Rosé – Rosé – Rosé

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

299,- pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 28. april 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Vinsmagning: Rosé – Rosé – Rosé

Odense Aafart danner denne aften rammer om eventet Rosé, Rosé, Rosé og inviterer i samarbejde med Bichel Vine til en boblende aften i rosévinens tegn.

I samarbejde med Bichel Vine inviterer vi til en hyggelig og smagsrig aften, hvor vi med udgangspunkt i fem rosévine vil fokusere på det spændende og meget varierede udbud, der efterhånden findes på markedet. Odense Aafart danner rammer om eventet og inviterer sammen med Bichel Vine til en boblende aften i rosévinens tegn.

Rosé vinens verden er stor og der findes en bred vifte af forskellige rosé vine. Ligesom rød- og hvidvin, er rosévin en genre vin, som også kan laves af flere forskellige druer på flere forskellige måder. Oftest laves rosévin dog af blå rødvinsdruer. Den kendte lyserøde farver kommer fra druernes skal, der afgiver farve, når de ligger sammen med druesaften.

Forskellen ved en rosévin er, at druerne fjernes fra druesaften langt tidligere end ved for eksempel fremstilling af rødvin, og dette gør, at man ender med den lyserøde farve. “Og så skal vi lige have et par rosévine til pigerne. Det behøver ikke være særligt dyrt, men gerne lidt sødt”. Det var den typiske udmelding ved indkøb til sommerfester år tilbage. Rosé blev ikke regnet for noget, heldigvis har tingene ændret sig, og rosévin tages nu alvorligt af både producenter og forbrugere. Og er man villig til at betale, kan man få en top rosé til omkring de 150 kr. Sammenlign lige, hvad du skal give for en hvid eller rød topvin – eller top Champagne for den sags skyld!

Vi vil derfor hos Odense Aafart, gerne invitere jer til en dejlig aften i den lyserøde vins tegn, hvor vi i samarbejde med Bichel Vine skal smage fem forskellige lækre rosévine.

 

Praktisk information:

Tag med på oplevelse i rosévinens verden!

 

Eventet tager 1,5 time, og starter kl. 19.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Prisen er 299 kr. pr person, og billetter kan købes her.

 

Se også vores andre vinsmagninger i samarbejde med Bichel Vine på vores hjemmeside!

Vi glæder os til at tage jer med ind i rosévinens verden!