TILBAGE

Vinsmagning: Sommerens hvidvine

TILBAGE

Vinsmagning: Sommerens hvidvine

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

299,- pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 16. juni 2023

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Vinsmagning: Sommerens hvidvine

Odense Aafart byder i samarbejde med Bichel Vine velkommen til vinsmagning med hvidvinens forunderlige og alsidige verden.

I samarbejde med Bichel Vine inviterer vi på en velsmagende rejse til hvidvinens forunderlige og alsidige verden. Vinene nydes i de smukke omgivelser på Odense Å ombord på Odense Aafart.

Med udgangspunkt i fem forskellige vine – rækkende fra den altid festlige Crémant, der kan drikkes som aperitif på terrassen, til den mere fyldige Chardonnay, der må være det ultimative match til grillet fisk – vil vi vise og bevise, at hvidvin er ikke bare hvidvin. Hvidvin er en betegnelse for den lyse grønne og gule vin, som fremstilles af netop gule og grønne vindruer, og i nogle tilfælde blå druer.

Ud over lidt facts omkring hvidvinsproduktion generelt, skal vi også tale om de forskellige vine, og hvad man skal gå efter for at få det bedste match mellem vin og mad – og naturligvis også hvad det/ de bedste valg er, når man bare gerne vil nyde et køligt glas hvidvin på en varm sommerdag eller -aften.

 

Tag din ven, kollega, familiemedlem eller bare dig selv under armen, og kom med os på en rejse hvor vi vil udforske hvidvinen.

Praktiske informationer: 

Tag med på oplevelse i hvidvinens verden!

Eventet starter kl. 19 og tager 1,5 time.

Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.
Prisen er 299 kr. pr person

 

Se også vores andre vinsmagninger i samarbejde med Bichel Vine – eksempelvis har vi også en vinsmagning, hvor vi skal udforske Vinene fra Piemonte.

Vi glæder os til at se jer, til en spændende aften i hvidvinens tegn.