TILBAGE

Vinsmagning: Vinene fra Piemonte

TILBAGE

Vinsmagning: Vinene fra Piemonte

Sted

Filosofgangen 30
5000 Odense C

Pris

299,- pr. person

Hvornår

kl. 19:00
d. 22. april 2022

Var dette event interessant?

Følg os på Facebook og få løbende opdateringer om andre spændende events, som kunne være interessante!

Vinsmagning: Vinene fra Piemonte

Kom med til vinsmagning på Odense Aafart, i samarbejde med Bichel Vine, hvor vi skal på en lille vinrejse til Norditalien.

I samarbejde med Bichel Vine, inviterer Odense Aafart på et skønt arrangement på Odense Å. Turen går til Norditalien, Piemonte. Piemonte er det sidste store klassiske vinområde i verden, hvor vinene stadig er til at betale – selv fra de bedste marker og i de bedste årgange. Man forstår godt, hvorfor så mange rejser til Piemonte – elsker man mad og vin, findes der ikke et bedre sted i verden at tage til.

Baroloen er italiensk vin der er produceret udelukkende på Nebbiolo-druer. Barolo vinen prises for at være vinens konge og kongernes vin. Den produceres i Cuneo-provinsen sydvest for byen Alba i Piemonte.  Denne aften skal vi i samarbejde med Bichel Vine på en lille vinrejse, hvor vi skal smage fem forskellige vine fra det klassiske område, heriblandt den fineste vin fra Piemonte – Baroloen.

Har du smag for god vin og vil vide mere om, hvad der gør Piemonte til et særligt sted, må du ikke gå glip af denne aften!

 

Praktiske informationer: 

Kom med på oplevelse i Baroloens verden af vin, hvor vi skal på en lille vinrejse til Piemonte i Norditalien. Vi skal smage på fem forskellige lækre vine fra det klassiske område for mad- og vinelskere.

Eventet starter kl. 19:00 og tager 1,5 time. Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetsalg på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C.

Prisen er 299 kr. pr. person, og billetterne kan købes her: place2book.com/da/ 

 

Se også vores andre vinsmagninger i samarbejde med Bichel Vine på vores facebookside!

Vi glæder os til at se jer til en smagfuld aften!

Se også