Følg Odense Aafart

 instagramlinkedin

 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest oftestillede spørgsmål. Skulle du stadig have et spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kan man reservere vandcykler?

Nej, det er altid først til mølle.

Kan man stå af i ZOO?

Ja, men det kræver, at man har købt billet til Odense ZOO. Man kan også stige på i ZOO og betale for sejlturen til skipper eller hoppe af i Munke Mose og betale i vores kiosk. Bemærk, at man ikke må medbringe hunde i Zoo.

Må man have hunde med?

Ja, hvis man mener, at den vil være tryg ved at sejle og at der er mange mennesker omkring den. Bemærk: man må ikke tage hund med ind i ZOO.

Hvor lang tid gælder min billet?

Billetten gælder til en hel runde med Aafarten. Munke Mose -> ZOO -> Fruens Bøge og retur igen – og ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Du kan hoppe af og på undervejs. Billetten gælder den dag, den er købt.

Er der studierabat eller pensionistrabat?

Nej, hos Aafarten har vi kun to slags billetter; en børnebillet og en voksenbillet til hhv. 65 kr. og 95 kr. Folkeskoler kommer dog med for 50 kr. per person.

Kan man stå på i Fruens Bøge uden billet?

Ja, enten køber man billetten af skipperen, eller også køber man den i kiosken, når man når til Munke Mose. Der er mulighed for at betale med MobilePay ombord.

Må man medbringe egne drikkevarer og mad og nyde det, mens man sejler?

Ja, men ikke på ture, hvor vi sælger drikkevarer (Fx Musik på Åen). Det må ikke være til gene for andre. Vi anbefaler da, at I bestiller drikkevarer på forhånd i vores kiosk, så slipper I for besværet. Det vil være pakket og klar inden afgang.

Må man ryge ombord på turbådene?

Nej, det må man ikke. Hvis man lejer en privat turbåd, bestemmer lejer dog selv, om der må ryges ombord eller ej.

Hvornår er det nødvendigt at købe billet på forhånd (antal)?

Det er en god ide på forhånd at købe billetten online i højsæsonen samt hvis I er mere end 10 personer.

Må man medbringe barnevogn?

Ja, det må man gerne. Barnevogn, klapvogn, trækvogn og lign. koster en børnebillet. Kørestole koster ikke ekstra, men vi har ikke plads til store tunge el-kørestole.
Der må ikke medbringes cykler ombord.

Kan man reservere billet til jeres event-ture f.eks. Eventyr på Åen eller Musik på Åen?

Nej, de skal købes på forhånd online – klik ind på det ønskede event og find link til billetkøb. Er der ikke udsolgt på afgangen, sælger vi restbilletter i vores billetsalg på dagen efter først til mølle-princippet.

Hvor kan man parkere sin bil?

Der er et p-hus lige overfor Aafarten, se evt. kort over området her

Tag evt. den gratis Citybus, som holder næsten ved døren. Stå af ved Søndergade/Vestergade eller Holsdore. Bussen kører ca. hvert 10. minut: Mandag-fredag 9-16.30 og lørdag 11-15.30.
Under festivaler og større events f.eks. i august og september kan forekomme alternative ruter, så hold øje med køreplanen her

Hvordan foregår kanoudlejningen?

Her kan i med fordel bruge vores kanoudlejnings hjemmeside. Klik Her!

Hvordan foregår udlejningen af vandcykler?

Du kan finde info om vandcykel udlejningen, Her!

Se også