Firmaarrangement til vands og til lands – hold din næste firmaudflugt i Odense

Skal jeres virksomhed holde en firmaudflugt, er Odense Aafarts firmaarrangementer et rigtig godt bud.

Flere danske virksomheder har allerede været forbi, og de har alle givet positiv feedback. De lægger især vægt på, at det er et anderledes og sjovt firmaarrangement, samt at vi kan tilpasse arrangementet præcis efter deres behov: Hvilket tidspunkt på dagen skal det helst være, hvor lang tid skal det vare, er der særlige ønsker til forplejning etc.

Vi har sammensat to forskellige slags firmaarrangementer omkring Odense Å på Fyn - et til vands og til lands med sejltur og teambuilding-aktiviteter som fx segway, bueskydning, klodsmajor-reverse, lava face-off, balance line m.fl. og et til lands, som er et rent segway-arrangement. Arrangementerne er udviklet med det mål at give jer en sjov og hyggelig dag med kollegerne fyldt med socialt samvær, udfordringer, konkurrencer og samarbejde – udendørs i skønne grønne omgivelser.

Ring i dag på tlf. 66 10 70 80 og hør mere om, hvad vi tilbyder, når I skal arrangere en god dag for kollegerne. Vi tilpasser gerne arrangementerne efter jeres ønsker.

 


Firmaarrangement med sejltur, segway og teambuilding-aktiviteter på Odense Å

Dette arrangement består af en sejltur på Odense Å og forskellige firmaaktiviteter med fokus på teambuilding i Fruens Bøge samt lækker picnic. Arrangementet er for 10-90 personer.

Læs mere her


Firmaarrangement med segway i Ansgar Anlæg i Odense

Dette arrangement foregår i Ansgar Anlæg, hvor vi har opsat en segway-bane, I kan boltre jer på. Vælg fx at køre i 1 eller 2 timer alt efter antal deltagere. Arrangementet er for 2-20 personer.

Læs mere her


Kontakt os og book jeres næste firmaudflugt nu

Ring på tlf. 66 10 70 80 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – vi glæder os til at lege med jer.

Hvis I har specielle ønsker til arrangementet, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem.

 

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk