Firmaarrangement med segway – tag på sjov firmatur i Odense

Er I opsatte på at komme på en sjov udendørs firmatur, hvor I skal være aktive og få de store grin frem – så er dette firmaarrangement med segway i Odense noget for jer. Formålet er at skabe en god og hyggelig oplevelse for alle. Hvis man ikke har prøvet at køre segway før, skal man lige vænne sig til det, og det kan godt give en del sjov og ballade at opleve hinanden lidt på udebane. På den måde bliver det hurtigt til en ryste sammen tur, hvor I får grinet en masse.

Segway firmaarrangement – sådan foregår det

Segway firmaarrangementet foregår udendørs og udelukkende på landjorden. I Ansgar Anlæg i Odense Centrum har vi sat en segway-bane op, som I skal boltre jer på.

I bliver instruerede i, hvordan man kører på en segway, og instruktøren sætter forskellige forhindringer op, I kan prøve kræfter med. I kan dele jer op i hold og lave interne konkurrencer, eller I kan alle køre nogle sjove øvelser igennem. Vi er klar med idéer og gode råd.

Vi anbefaler 1-2 timer, så alle får god mulighed for at køre. Det afhænger naturligvis af, hvor mange mennesker I er og om I har en tidsramme. Der er 5 segways til rådighed og 1 instruktør til at guide jer. Vi har en ekstra aktivitet med til dem, der venter på at køre på segway, som I kan gøre brug af, hvis I ønsker det.

Praktisk om firmaarrangementet

Vi mødes ved Ansgar Anlæg i Odense C.

Der er mulighed for at tilkøbe forplejning kaffe, te, kage, drikkelse, sandwich m.m.

Egnet for 2-20 deltagere. Beregn en time pr. 10 personer. Hvis I er 20 personer, varer arrangementet altså 2 timer. Det kan afholdes hele året, dog med forbehold for vejret i vinterperioden.

Hverdag/weekend pris for segway-arrangement
2-8 deltagere: kr. 2.000,- ekskl. moms
9-20 deltagere: kr. 250,- pr. person ekskl. moms

Kontakt og book
Ring på tlf. 66 10 70 80 eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – vi glæder os til at lege med jer.

Hvis I har specielle ønsker til arrangementet, gør vi, hvad vi kan for at opfylde dem.

Husk også at vi tilbyder firmaarrangementer med sejltur på Odense Å og teambuilding-aktiviteter – læs om dem her


Derfor er en firmatur på segway god som ryste sammen tur

Når vi afholder vores firmaarrangementer, og der er segway-kørsel på programmet, får vi altid positiv respons fra virksomhederne. Det skyldes ifølge vores erfaring forskellige faktorer.

Segway er stadig et forholdsvist nyt fænomen i Danmark, og der er mange, der ikke har prøvet at køre på en før. Derved får kollegerne god mulighed for at opleve hinanden på slap line – og i en situation hvor alle er mere eller mindre lige.

En anden faktor er, at man lige skal lære, hvordan man kører på en segway. Og i processen kommer man måske til at se lidt fjollet ud eller udbryde diverse ytringer, hvilket altid er til stor morskab for både personen selv og for kollegerne. De gode grin er altid en god start for en rigtig ryste sammen tur.

Og sidst med ikke mindst, så sammensætter vi øvelser og forhindringer, som I både kan gennemføre som hold og enkeltpersoner. Det bringer konkurrenceånden og sammenholdet frem i gruppen, der på den måde kommer tættere på hinanden på en anden måde end i hverdagen. Derved bliver denne firmatur på segway til en sjov personaledag, der bringer kollegerne en smule tættere på hinanden.

Ring på tlf. 66 10 70 80, så booker vi en god oplevelse for jer.

 

Vind billetter til Aafarten - klik her

Vind billetter til Aafarten

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær med i lodtrækningen

om fribilletter.


Hver måned trækker vi lod om 1 x 4 fribilletter til en tur

med Aafarten blandt modtagerne af vores nyhedsmail.Luk